Marija Bogović među 16 najboljih najmlađih kadetkinja u Hrvatskoj

“Ne bude li nekih nepredviđenih situacija, uskoro se možemo nadati novim rezultatima koji će otočni stolni tenis pozicionirati u sam vrh stolnog tenisa u Hrvatskoj”, kaže Čedomir Miler ispred STK Malinska Dubašnica

Ove nedjelje u Zagrebu je održan Pozivni turnir 2. grupe za najmlađe kadetkinje, na kojem je nastupila i stolnotenisačica STK Malinska Dubašnica Marija Bogović.

“Nadali smo se dobrom rezultatu, što je Marija i opravdala osvojivši 1. mjesto. Ovim rezultatom plasirala se na turnir TOP 16, odnosno među 16 najboljih najmlađih kadetkinja u Hrvatskoj. Turnir TOP 16 održat će se također u Zagrebu 19. i 20. ožujka ove godine. Čestitke Mariji na odličnom rezultatu, ali i njenoj trenerici Mateji Magličić koja je uložila svo svoje znanje i energiju kako bi Marija došla do ovog rezultata”, ističu iz kluba.

“Čestitke i Nikoli Baši koji kao pomoćni trener daje svoj doprinos u trenažnom procesu, ali i prilikom sudjelovanja na svakom turniru! U ovim čudnim vremenima i u kojima je klub prošle godine postigao najbolje rezultate od svog osnutka, i ove godine naši „klinci“ nastavljaju sa odličnim rezultatima. Ne bude li nekih nepredviđenih situacija, uskoro se možemo nadati novim rezultatima koji će otočni stolni tenis pozicionirati u sam vrh stolnog tenisa u Hrvatskoj”, kaže Čedomir Miler ispred STK Malinska Dubašnica.

error: Content is protected !!