Malo kulturno ljeto: Predstavljanje romana “Pripovjedačica” večeras u Dubašnici

Riječ je o romanu žanrovski svrstanom u klasični fantasy, a čija radnja se odvija na nizu prepoznatljivih krčkih lokacija, poput Dolove, starog hrasta na Čavleni, Diviške i samog grada Krka, dok se likovi i zaplet baziraju na starim otočnim i kvarnerskim mitovima

Ove nedjelje, 5. lipnja u 20:30 sati u Kući dubašljanske baštine u Malinskoj (Bogovići), u sklopu “Malog kulturnog ljeta”, održat će se promocija knjige “Pripovjedačica”, autorice Martine Frka Milotić.

Riječ je o romanu žanrovski svrstanom u klasični fantasy, a čija radnja se odvija na nizu prepoznatljivih krčkih lokacija, poput Dolove, starog hrasta na Čavleni, Diviške i samog grada Krka, dok se likovi i zaplet baziraju na starim otočnim i kvarnerskim mitovima, prigodno preinačenim za novu, modernu priču bajkovitog predznaka.

Martina Frka Milotić novinarka je i autorica koja živi i radi na otoku Krku, a ovo je njena druga knjiga.

Voditeljica promocije bit će bookblogerica iz Crikvenice, Lea Klarić.

Malo kulturno ljeto namjenjeno je svima koji žele probuditi kreativost u sebi, svim zaljubljenicima u kulturu i umjetnost i svima koji su željni kvalitetnog sadržaja i druženja, a kroz ljetne mjesece će ugostiti niz radionica, glazbenih, likovnih pa čak i modnih sadržaja.

error: Content is protected !!