Loše vrijeme izmijenilo program povodom Svjetskog dana turizma u Baški

Na 15 panela prikazane su žene s odabranih turističkih vodiča, plakata i razglednica s cijelog područja Hrvatske od kraja 19. stoljeća do kraja 80-tih godina 20. stoljeća

Zbog nestabilne vremenske prognoze i najave kiše u večernjim satima otkazan je večerašnji glazbeni nastup  „Jazz & World Music“ u izvedbi Zoran Majstorović Tria, koji se trebao večeras održati na vidikovcu pored parka Marjan u Baški.

“Otvorenje izložbe u Galeriji Zvonimir ostaje po planu te vas pozivamo da zajedno s nama proslavite Svjetski dan turizma i pridružite nam se večeras, 27. rujna 2022. godine u 19 sati na otvorenju prigodne izložbe Žena u promociji turizma Hrvatske”, poručuju iz TZO Baška.

Izložba, u organizaciji Instituta za turizam Zagreb i uz podršku TZ općine Baška i TZ otoka Krka, nastala je kroz znanstveno istraživanje s brojnim suradnicima, a široj javnosti želi prezentirati i osvijestiti položaj i ulogu žene u promociji kroz povijesni razvoj turizma. Na 15 panela prikazane su žene s odabranih turističkih vodiča, plakata i razglednica s cijelog područja Hrvatske od kraja 19. stoljeća do kraja 80-tih godina 20. stoljeća, a koju su ulogu u turizmu imale žene u Baški saznajte na ovoj zanimljivoj izložbi.

Otvorenje izložbe bit će popraćeno uvodnim predavanjem doc. dr. sc. Jasenke Kranjčević, znanstvene savjetnice Instituta za turizam Zagreb.

error: Content is protected !!