Kino Krk nakon 2 godine ponovo otvara vrata: Stižu Doktor Strange u Multiverzumu ludila i Sonic: Super Jež 2

Projekcije odsad idu petkom u 20.00 i subotom u 11.00 sati, a sat vremena prije filmske projekcije zatvara se online blagajna

Nakon dvogodišnje stanke uzrokovane posljedicama pandemije, program Kina Krk nastavlja se u petak, 06. svibnja 2022. godine, s početkom u 20.00 sati, znanstveno-fantastičnom avanturom Doktor Strange u Multiverzumu ludila (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) redatelja Sama Raimija, za kojom 07. svibnja, u 11.00 sati, slijedi sinkronizirana obiteljska avantura Sonic: Super Jež 2 (Sonic the Hedgehog 2) Jeffa Fowlera.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (od 07.00 do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, spomenimo kako sa svojim aktivnostima nastavlja i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

Osim što je, u odnosu na pretpandemijski period, izmijenjen rasporeda projekcija, koje odsad idu petkom u 20.00 i subotom u 11.00 sati, novost se ogleda i u tome što se sat vremena prije filmske projekcije zatvara online blagajna. To znači da se karte čuvane u košarici tada više neće moći kupiti online, već isključivo na blagajni pred kino dvoranom.

Raspored projekcija u svibnju donosimo u nastavku.

 

error: Content is protected !!