Izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Krka: Birači, provjerite svoje podatke

Zahtjevi za dopunu ili ispravak podataka se mogu predati zaključno do srijede, 01. lipnja 2022. godine

Gradsko vijeće Grada Krka na sjednici održanoj dana, 13. travnja 2022. godine, donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Krka.

Za dan provedbe izbora određena je nedjelja, 12. lipnja 2022. godine, a birači s prebivalištem na području Grada Krka pozivaju se da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača.

Birači mogu pregledati, odnosno zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača u Primorsko-goranskoj županiji, Upravnom odjelu za opću upravu i upravljanje imovinom, Matičnom uredu Krk, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk, svakim radnim danom, u vremenu od 08.30 do 14.00 sati.

Zahtjevi se mogu predati zaključno do srijede, 01. lipnja 2022. godine.

Birači mogu pregledati svoje podatke upisane u registar birača na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa i uprave biraci.qov.hr, putem OIB-a ili MBG-a i prezimena.

“Podsjećamo birače da na ovim izborima mogu glasovati samo u mjestu svog prebivališta i da će popis birača sadržavati birače s prebivalištem na području Grada Krka koji će napuniti 18 godina do dana provedbe izbora i koji imaju važeće osobne iskaznice”, ističu iz Grada Krka.

Birači koji prilikom dolaska na biračko mjesto, utvrde da nisu upisani u izvadak iz popisa birača, mogu na dan izbora u Matičnom uredu Krk dobiti potvrdu za glasovanje.

error: Content is protected !!