Je li ovo jedna od najljepših ideja za poklon zaljubljenicima u Krk? U njoj se skriva čitav otok

Idealan je to poklon za sve koji vole otok Krk ili će ga tek zavoljeti, ali i za one koji vole pružiti podršku ručnom radu, malim proizvođačima i autentičnom dizajnu

Blagdansko vrijeme nosi radost darivanja, od one vrste koja nije puko trošenje novca, nego bi trebala skrivati posebno značenje ispod ukrasnog papira i šarene mašne. Za sve koji ovoga Božića svojim najdražima, prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima žele pokloniti ono najbolje od otoka Krka, tu je Krčka škatula – kutija koja čuva mirise, okuse i boje Zlatnog otok, ravno iz ruku krčkih majstorica ručnog rada.

Među autohtonim proizvodima koji se u Krčkoj škatuli – već prema afinitetima – mogu naći su različite aromatizirane soli, umaci i pekmezi, loptice od reciklirane ovčje vune, prirodni sapuni i suveniri. Idealan je to poklon za sve koji vole otok Krk ili će ga tek zavoljeti, ali i za one koji vole pružiti podršku ručnom radu, malim proizvođačima i autentičnom dizajnu.

Iz Božićnog kataloga moguće je naručiti više varijanti i veličina Krčke škatule ili je pak potpuno personalizirati, prema vlastitim željama i afinitetima.

“Krčka škatula okuplja kreativne žene poduzetnice s otoka Krka, mahom članice vrijedne udruge Žene za otok. Ovim projektom otočanke nude autohtoni i originalni suvenir kao poklon za razne prigode, pričaju priču o mirisima i okusima otoka Krka te podržavaju i osnažuju lokalnu proizvodnju. Krčku škatulu čine Lavandin Soaps – prirodni sapuni i kozmetika; Blue Sheep – loptice od vune za perilicu i sušilicu; G art workshop – dekoracije od puderaste keramike; Tamara Travaš – ilustracije otočnih motiva i aDORAble – aromatizirane soli, pekmezi i ljuti umaci”, kaže Daniela Drčec, inicijatorica ideje o škatuli i alfa i omega aDORAble brenda.

Svi detalji Krčke škatule dostupni su OVDJE, a na FB stranici Bodulija.neta upravo je u tijeku i blagdansko darivanje jedne prelijepe kutije, koja sadrži dekoraciju za zid ili bor by G-art workshop, antistres lopticu by Blue sheep, prirodni sapun by Lavandin i aromatiziranu sol s crvenim vinom Adorable.

Foto: Dajana Grgantov, Waved studio

 

error: Content is protected !!