Otkazana Božićna biciklijada i koncert Damira Urbana – stižu Kedžo, Vjeko & Eni!

I ovoga je vikenda, od petka do nedjelje, moguće obići Kuću Djeda Božićnjaka u Malinskoj (Bogovići) i to od 16 do 19 sati, a ljubitelji klizanja i dalje imaju na raspolaganju klizalište u Omišlju

Loše vrijeme otkazalo je Božićnu biciklijadu koja se ove subote trebala održati na relaciji Njivice – Malinska, kao i koncert Damira Urbana. Ipak, vikend pred nama nudi pregršt mogućnosti: koncert Vjeka&Eni, održat će se u nedjelju, 18.12. u 19 sati u Spomen parku u Omišlju.

U sklopu Adventa u Malinskoj, također u nedjelju od 18 sati na Jazu će prigodni koncert održati Damir Kedžo s bendom, a zasvirat će i Coffee Shop Acoustic. Za vrijeme koncerta je u adventskoj kućici, koja se nalazi u neposrednoj blizini bine osigurana prigodna ugostiteljska ponuda.

Tijekom subote, u sportskoj dvorani u Bogovićima održava se pak međunarodno natjecanje u plesu – Island Dance Competition. Ulaznice je moguće kupiti neposredno prije održavanja manifestacije, ispred ulaza u dvoranu, po cijeni od 30,00 kuna (3,98€).

Istoga dana, 17. prosinca će se u Milovčićima održati manifestacija mladih – Božićna bajka na Gulinu. Prigodni program započinje u 17 sati, Djed Božićnjak je potvrdio svoj dolazak, a osigurana je i ugostiteljska ponuda. Na manifestaciji će nastupiti Trio Isola. U slučaju kiše, manifestacija će se održati u Društvenom domu u Milovčićima.

Nakon zajedničkog praćenja utakmice, u subotu će se u King’s Caffeu u Malinskoj održati i koncert Love Runners banda. Osigurana je prigodna ponuda koktela i craft piva, a koncert započinje u 21 sat.

I ovoga je vikenda, od petka do nedjelje, moguće obići Kuću Djeda Božićnjaka u Malinskoj (Bogovići) i to od 16 do 19 sati, a ljubitelji klizanja i dalje imaju na raspolaganju klizalište u Omišlju, koje je otvoreno od 12 do 20 sati.

Bogata glazbena priča za sve generacije čeka vas pak u Interpretacijskom centru maritimne baštine – DUBoaku u Malinskoj, u ponedjeljak, 19. prosinca, s početkom u 19 sati. Ljubitelji klapske pjesme uživat će u najljepšim božićnim pjesmama muške klape „Kraljevica“ i ženske klape „Porto Re“.

error: Content is protected !!