I ove godine Krk kup okupio karatiste iz cijele Hrvatske

Krčki karatisti i na kraju natjecateljske sezone pokazuju sjajnu formu i spremu te se sa 4 zlatne, 3 srebrne i 5 brončanih odličja pozicioniraju na 3. mjesto u ukupnom poretku klubova u KUMITEU

Ove subote 08.06. u dvorani srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir u Krku održan je Krk kup koji je i ovog puta okupio karatiste iz cijele Hrvatske. Natjecanje je brojilo 334 natjecatelja iz 37 klubova a najbolji su se pokazali karate klub Omega iz Zagreba u disciplini KATA dok je karate klub Champion iz Rijeke slavio u disciplini KUMITE.

Karate klub Krk Croatia kao i svake godine potrudio se biti što bolji domaćin i pokazati svoju organizacijsku sposobnost a krčki karatisti i na kraju natjecateljske sezone pokazuju sjajnu formu i spremu te se sa 4 zlatne, 3 srebrne i 5 brončanih odličja pozicioniraju na 3. mjesto u ukupnom poretku klubova u KUMITEU.

Stariji natjecatelji ovog puta bili su u ulozi sudaca a sudački tim bio je: Matteo Mrakovčić Wernoth, Zara Burnić, Niko Depikolzvane, Amil Majetić, Mia Maria Rudman i Matija Božić.

REZULTATI:
1. mjesto Lana Crnčić (mlađe učenice -31)
1. mjesto Doria Maraž (mlađe učenice -35)
1. mjesto Emin Huskić (učenici -54)
1. mjesto Adrian Badurina (učenici +54)
2. mjesto Lucija Bagara (mlađe učenice -43)
2. mjesto Leon Burnić (mlađi učenici +43)
2. mjesto Luka Šimanić (mlađi učenici -35)
3. mjesto Lorenzo Aaron Zaldana (mlađi učenici -31)
3. mjesto Romano Barbalić (mlađi učenici -31)
3. mjesto Vanessa Kukrika (mlađe učenice -27)
3. mjesto Mara Pajčin (mlađe učenice +43)
3. mjesto Katarina Mrakovčić (mlađe kadetkinje -39)

 

error: Content is protected !!