Kreativni kutak od sada i u Malinskoj

Svi zainteresirani mališani, u dobi između 4 i 7 godina, će se tijekom cijelog mjeseca travnja moći upisati u Kreativni Kutak

Vrijedni članovi udruge Kreativni Krk imaju sjajne novosti za najmlađe žitelje općine Malinska.  Udruga je dobila priliku proširiti djelovanje i pokrenuti svoje glazbene radionice za predškolsku djecu „Kreativni Kutak“ na području općine Malinska.

U jednoj od nedavno uređenih prostorija starog vrtića, okruženi raznim instrumentima prilagođenima predškolskoj djeci, polaznici će na zabavan i učinkovit način učiti i razvijati glazbene sposobnosti i glazbeno izražavanje.

Kreativni kutak dio je programa Kreativne Radionice Kreativnog Krka kojeg je udruga Kreativni Krk pokrenula 2020. godine. Slušanje glazbe pomoću boja, slika, pokreta, raspoznavanje tempa i ritma kroz pokret, kretanje i manipuliranje instrumentima putem glazbenih igara, vježbanje osnova jednoglasnog pjevanja pomoću pjesama za djecu, vježbanje slušne memorije pomoću različitih glazbenih igara, igre slušnog raspoznavanja, vježbanje pravilne tehnike pjevanja (vježbe razgibavanja, vježbe disanja, vježbe upjevavanja), učenje i usvajanje novih melodija i tekstova, uvježbavanje javnog nastupa i pjevanje na razglasu, koncerti, snimanje u profesionalnom studiju, samo su neke od aktivnosti po kojima su ove jedinstvene radionice poznate. Kreativni Kutak vode školovani stručnjaci s iskustvom rada s djecom, a termini se usklađuju po dogovoru i održavaju se dva puta tjedno po 45 minuta.

Svi zainteresirani mališani, u dobi između 4 i 7 godina, će se tijekom cijelog mjeseca travnja moći upisati u Kreativni Kutak.

Za sve detalje i informacije oko upisa javiti se na broj telefona 0923319441 (Luka Adžić-Kapitanović, voditelj) ili na kreativnikrk@gmail.com.

error: Content is protected !!