FOTO/VIDEO Obišli smo krčke konobe u sklopu akcije “Travel to Taste Krk”. Evo što se nudi

Ljubitelji domaćih namirnica i odlične hrane bez sumnje na Krku imaju svoja omiljena gastro utočišta, a upravo neka od njih okuplja nova promotivna kampanja Turističke zajednice Grada Krka, pod nazivom Travel to Taste Krk ili Put do okusa Krka. Tijekom listopada i studenog ponudu krčkih konoba i restorana dodatno će obogatiti jelovnici puni namirnica otočkih proizvođača.

Konoba Ivinčić

Prvom vikendu promotivne akcije pridružili su se kušaona Magriž, konoba Marija te konoba Pud Brest i konoba Ivinčić. U suvremenoj gastronomiji s lokalnim sastojcima kvaliteta više nije upitna, već postaje doživljaj, kažu iz TZ-a Grada Krka, a velik entuzijazam krčkih ugostitelja garantira i poseban doživljaj za svakog gosta. U Konobi Pud Brest stoga su ove jeseni pripremili same delicije – i to u jedinstvenom ugođaju kakav možete naći samo u pravoj konobi. Kako to izgleda u živo, provjerite u video prilogu.

Pri posjeti kušaoni Magriž svakako preporučujemo kušati njihove nadaleko poznate, patentirane vrste sira – Zeleni bodul ili Črni bodul, a u konobi Marija čeka vas svinjsko pečenje pečeno 12 sati s umakom i domaćim krumpirom. Dodajmo tome da se akciji Put do okusa Krka već ovoga tjedna pridružuje i niz drugih konoba i restorana, stoga će izbora zaista biti – na pretek.

Konoba Pud brest

Konoba Pud brest

Konoba Pud brest

Konoba Ivinčić

 

error: Content is protected !!