FOTO/VIDEO Kaputi vs kupaće: Silvestarskim kupanjem Malinska započela novu tradiciju ispraćaja stare godine

Na temperaturi od oko 10 stupnjeva celzijevih plivači i toplo odjeveni gledatelji nazdravili su staroj i poželjeli sretnu novu 2022. godinu, uz obilje zdravlja, sreće i dobrog raspoloženja

Petnaestak hrabrih kupača, među kojima je bilo i odvažnih mališana, silvestarskim kupanjem u hladnom malinskarskom moru posljednjeg dana 2021. godine započelo je novu tradiciju na plaži Rupa.

Dok su se i zrak i more grijali na zubatom suncu, na temperaturi od oko 10 stupnjeva celzijevih plivači i toplo odjeveni gledatelji nazdravili su staroj i poželjeli sretnu novu 2022. godinu, uz obilje zdravlja, sreće i dobrog raspoloženja. Sve navedeno, tvrde zimski plivači, pruža i plivanje u hladnom moru, a dokaz tome bio je i osmijeh od uha do uha svih koji su se odvažili na ovaj ledeni pothvat.

Posebnu podršku malinskarskim kupačima došla je dati i jedna obitelj delfina, koja je, dok se nazdravljalo šampanjcem, svratila pozirati brzim fotografima.

Zadovoljstvo odazivom i brojem okupljenih izrazio je i direktor TZ-a Malinska Daniel Manzoni, koji je obećao dogodine – nadamo se bez potrebe za korona mjerama – organizirati i još “konkretniju” feštu zimskog plivanja.

Kako je bilo na prvom malinskarskom silvestarskom kupanju, provjerite u live videu i foto galeriji.

Silvestarsko Kupanje U Malinskoj

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!