FOTO/VIDEO Djed Božićnjak ima novu adresu u Malinskoj. Posjetili smo ga, a možete i vi!

Kuća Djeda Božićnjaka ostat će otvorena i sljedećih dana, sve do 24. prosinca, a Djed Božićnjak bit će i osobno prisutan za druženje s mališanima svakog petka, subote i nedjelje od 16 do 19 sati

Djed Božićnjak parkirao je svoje saonice u Malinsku i na neko vrijeme promijenio adresu – nova zimska rezidencija mu je u Bogovićima, pa je nekadašnja Kuća dubašljanske baštine privremeno postala Kuća Djeda Božićnjaka! Ni kiša nije uspjela pokvariti odlično raspoloženje na svečanom otvorenju Djedove kuće, gdje je domaćin u crvenom odijelu brojne male i velike goste dočekao pravim domaćim slasticama, toplim čajem i slatkišima, uz prodajnu izložbu poklončića koje su izradile vrijedne ručice malinskarskih učenika.

Svako dijete ovog je ponedjeljka dobilo priliku popričati s Djedom Božićnjakom i šapnuti mu svoje želje, a zatim ih i zapisati u čarobnu knjigu želja – nevidljivom tintom! I to sve u toplom okruženju Djedove kuće, koju je ovom prilikom posve otvorio za sve mališane. Djeca su tako, osim druženja s Djedom, mogla razgledati i ostatak njegovog doma, prigodno ukrašenog, kako to i priliči njegovom domaćinu.

Kuća Djeda Božićnjaka ostat će otvorena i sljedećih dana, sve do 24. prosinca, a Djed Božićnjak bit će i osobno prisutan za druženje s mališanima svakog petka, subote i nedjelje od 16 do 19 sati. U nedjelju, 11. prosinca, Djedova kuća će biti otvorena u vrijeme održavanja aktivnosti povodom Dječjeg dana, od 11 do 15 sati, te će se do nje moći doći i vlakićem koji će besplatno voziti Malinskom.

U nastavku programa Adventa u Malinskoj danas, u utorak 6. prosinca u 17 sati na Trg u Malinskoj stiže i sv. Nikola i to morskim putem, a domaćini pripremaju bogat program na rivi, uz predstavu i veselu atmosferu te podjelu darova djeci od 2 do 6 godina.

Advent u Malinskoj nikada nije bio bogatiji no ove godine, tako da se niz zabavnih manifestacija i aktivnosti nastavlja i sljedećih dana, a čitav raspored dostupan je OVDJE.

Dio atmosfere sa otvorenje Kuće Djeda Božićnjaka donosimo u foto galeriji i FB live videu.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

error: Content is protected !!