Članovi Moto Kluba Krk – FRMC otočnim vrtićarcima donijeli poklone

Članovi Moto Kluba Krk – FRMC mališanima su donijeli poklone, ali ni oni nisu ostali praznih ruku – na poklon su dobili zahvalnicu i slikovnicu “Šetala se Jelica i Ive” u čijoj su izradi sudjelovala djeca i odgajateljice dječjeg vrtića Polje

Već dugi niz godina Moto Klub Krk – Fluminense Riders MC povodom dana Svetog Nikole posjećuje dječje vrtiće otoka Krka. Tako je bilo i ove godine kada je djecu otočnog Dječjeg vrtića Katarina Frankopan, Područnog vrtića Polje (općina Dobrinj) i Područnog vrtića Krk oduševio gromoglasni dolazak motora pred njihove vrtiće.

Članovi Moto Kluba Krk – FRMC ni ove godine nisu došli praznih ruku već su dječici donjeli pune vreće poklona. Svega se tu moglo naći – od bojica, flomastera, kreda u boji do raznih didaktičkih pomagala koja će tetama i njihovim mališanima, vrtićke dane učiniti još zanimljivijim i zabavnijima.

Bez obzira na pune vreće poklona, djeca su se najviše oduševila susretu i druženju sa bikerima te s njima podijelila ljubav prema motorima. Najhrabriji su pod budnim okom teta, isprobali kako je sjediti na motorima. Ni bikeri nisu sa susreta s dječicom otišli praznih ruku već su na poklon dobili zahvalnicu i slikovnicu “Šetala se Jelica i Ive” u čijoj su izradi sudjelovala djeca i odgajateljice dječjeg vrtića Polje.

error: Content is protected !!