Vrijeme je za… Bljak fest!

Odličnu atmosferu i ove će godine dodatno začiniti Grupa Venus, a podrazumijevaju se i lude maske koje će pratiti lude menije

Omišalj je ove subote anti-gastro središte maškaranoga svijeta! Vijeme je za jedinstveni Bljak fest: od 13 sati sprema se gastro izazov za sve znatiželjne, hrabre, junačkog srca i jakog želuca – jer i ove će se godine na Placi u Omišlju jesti bljak specijaliteti poput bubrega, tripica, svinjskih i kokošjih nožica, pilećih vratova, jetrica… I nemogućih spojeva kojima je podjednako nemoguće odoljeti.

Odličnu atmosferu i ove će godine dodatno začiniti Grupa Venus, a podrazumijevaju se i lude maske koje će pratiti lude menije.

U nastavku rasporeda, Dječja maškarana reduta u Omišlju na rasporedu je 2. veljače, a 11. veljače u 10 sati na kružnom toku u Omišlju kreće okupljanje i ispraćaj maškaranih udruga na Riječki karneval. Svakako dođite provjeriti rezultat velikog truda maškaranih grupa koje su u svoje maske i alegorijska kola unijele svu svoju maštovitost, kreativnost i poštenu dozu humora.

“Peto godišnje doba zatvorit ćemo na Mesopusni utorek 13. veljače. Od 13 sati kreće promenada od Pušće do Place u Omišlju, a u 17:30 sati pust će napokon čuti svoju presudu i izgorjeti za sve nedaće koje je skrivio. Pred nama je mjesec dana maškarane ludnice, uz desetke maškaranih grupa s otoka Krka i gostujuće ekipe iz Slovenije iz Zagreba. Spremite maske i kostime, zaboravite na brige i zakoračite s nama u najluđi dio godine u najotkačenijoj mesopusnoj destinaciji otoka Krka i čitavog Kvarnera”, poručuju iz Turističke zajednice.

error: Content is protected !!