FOTO/VIDEO Disney čarolija stigla je na Advent u Krku

Za sve koji ovoga vikenda nisu stigli do Krka, svakako preporučujemo “popravni” sljedećih dana, jer na Advent u Krku stiže i klapa Cambi

Vikend na području grada Krka ponovo je protekao u pravom adventskom ozračju. Nakon malih glazbenih virtuoza pod okriljem udruge MooK i kantautorice Luce, subota je bila rezervirana za Božićnu priču plesnog studija Incanto i Delboyse, a u nedjelju je tmurne oblake rastjerala čarolija s prepoznatljivim Disney zvukom.

Nedjeljno jutro su u najljepše hitove iz poznatih Disneyevih crtanih klasika umotale Nera Gojanović (mezzosopran) i Gordana Pavić (klavir), na radost i mladih i nešto starijih, koje je ova glazbena avantura na trenutak vratila u djetinjstvo. Vikend iza nas zaključio je nastup Gradske glazbe Krk, a već sljedećeg petka program se nastavlja uz Božićni nastup pjevačkog zbora Osnovne škole Fran Krsto Frankopan Krk i koncert Dječjeg pjevačkog zbora Mići Boduli, ali i dvije klape: Kuš i Cambi.

Klapa Cambi, jedna od omiljenih dalmatinskih predstavnica ovoga jedinstvenog glazbenog pravca u Krk će ponovo donijeti jedinstven spoj tradicijske i zabavne glazbe, za još jednu večer za pamćenje s početkom u petak, 15. prosinca u 19 sati.

Za sve koji ovoga vikenda nisu stigli do Krka, svakako preporučujemo “popravni” sljedećih dana, a Disney čaroliju koja je ove nedjelje preplavila Krk donosimo u nastavku.

Foto: Marijan Milotić

Program Adventa u Krku sljedećeg vikenda:

Petak, 15. prosinca

14.00 Božićni nastup pjevačkog zbora Osnovne škole Fran Krsto Frankopan Krk

16.00 Božićni nastup Dječjeg pjevačkog zbora Mići Boduli
Koncert Klape Kuš

19.00 Koncert Klape Cambi

Subota, 16. prosinca

11.00 Predstava za djecu Tajna božićne noći (2+), Teatar Mjesec
Autor teksta: Tim Vegan
Glume: Lidija Kraljić, Mladen Klarić, Antonia Šašo Brkanić i Davor Kovač
* U slučaju vremenskih neprilika predstava seli u Veliku vijećnicu Grada Krka!

19.00 Koncert benda Swingers

Christmas with The Swingers Band

Nedjelja, 17. prosinca

Placa u Milohnićima
12.00 Šotovento – Čarolija Božića uz Mook

U slučaju loših vremenskih uvjeta koncert će se održati u Društvenom domu Bajčići

error: Content is protected !!