NOVO Loše vrijeme odgodilo koncerte Petra Graše, Nene Belana, klapa Cambi i Iskon… evo novih datuma

Izuzetno loša vremenska prognoza za predstojeće dane primorala je organizatore na otkazivanje ili odgodu niza događanja na otoku Krku. Za neke od njih već je poznat novi datum, dok će drugi biti objavljeni naknadno 

BAŠKA

“Vrijeme ovoga puta definitivno nije bilo na našoj strani. Zbog iznimno nepovoljne vremenske prognoze, proslava Ribarskoga dana najavljena za ovaj vikend (4.8. – 6.8.), se odgađa! Vrijedno radimo na novom datumu i rasporedu, kako bismo osigurali da se tradicija nastavi i da nas još uvijek čeka vesela proslava, iako vjerojatno u nešto drugačijem obliku”, kažu iz TZO Baška.

UPDATE:

U sklopu Ribarskog dana odgođeni su među ostalim i koncerti Nene Belana, klape Cambi i Koktelsa, a u petak su objavljeni i novi datumi:

11.8. Klapa Cambi i Neno Belan & Fiumens; natjecanje u potezanju konopa

12.8. Grupa Venus i Reaktiva cover bend; natjecanje u hodanju po gredi

13.8. Turnir u briškuli i trešeti

DOBRINJ

Zbog lošeg vremena koncert Petra Graša i grupe Venus, koji se trebao održati u četvrtak 3.8., prebacuje se na srijedu 9.8. od 21 sat.

Otkazuje se i nastup klape Tramuntana koji se trebao održati u Šilu u petak, 4.8. u 21 sat.

UPDATE:

Zbog lošeg vremena otkazuje se:

05.08. u Šilu ribarska fešta uz nastup grupe Supernova
05.08. u Solinama koncert pjevačke skupine “Brinke” iz Slovenije

Šahovski turnir u Krasu koji se održava 06.08. sa početkom u 15 sati u slučaju lošeg vremena održat će se u prostorijama društvenog doma Kras, a ukoliko bude dobro vrijeme onda na prostoru place ispred društvenog doma.

07.08. u Šilu sa početkom u 21 sat nastupa folklorna grupa “Sveti Juraj” iz Krasa, a nakon njih slijedi koncert Trija Express

KRK

Rock cover bend Nadzorni odbor održat će u subotu, 05.08. koncert u gradu Krku prema rasporedu, na Trgu krčkih glagoljaša, od 21 sat.

KORNIĆ

Otkazan je koncert Marija Šimunovića i Emanuele Lazarić koji se trebao održati u četvrtak, 3.8. u 21 sat, u Zavičajnoj etnografskoj zbirci Kornić.

MALINSKA

– Planirani današnji koncert grupe VEJA u Bogovićima odgađa se za tjedan dana, dakle u četvrtak 10.08.2023. u 21:00 sat

– Otkazuje se koncert klape Vejanke u Portu koji je predviđen za petak, 04.08.2023. u 20:00 sati

– Otkazuje se koncert Sould’d Out tria predviđen za subotu 05.08.2023. u 21:00 sat na trgu u Malinskoj

UPDATE: Koncert klape ISKON koji je bio predviđen za nedjelju 06.08. održat će se u ponedjeljak, 7. kolovoza 2023., u 21:00 sat. Klapa će nastupiti na krovu Interpretacijskog centra maritimne baštine – DUBoak u Malinskoj.

OMIŠALJ

UPDATE: “Prvi dan Craft Beer Festivala u Omišlju otkazan je zbog najavljene jutarnje i popodnevne kiše. Iako se festival održava u večernjim satima, kiša neće dozvoliti vrijednoj ekipi da sve postavi na vrijeme za sigurno i ugodno iskustvo. Ali ne dopuštamo da nam kiša baš u potpunosti pokvari raspoloženje. Prognoza kaže da ćemo drugog dana festivala, u ponedjeljak, uživati u craft pivama pod čistim nebom!” javljaju iz TZO Omišalj.

Festival ženskih klapa „Omišljanska rozeta“ ovoga petka, 4. kolovoza od 21 sat, održat će se u dvorani Društvenog doma umjesto na Placi u Omišlju.

Oluja na Kvarneru – bakljada na Krčkom mostu održat će se 4. kolovoza točno u 21 sat, prema rasporedu, bez obzira na vremenske (ne)prilike.

PUNAT i STARA BAŠKA

Odgađa se koncert klape Rašketa u Staroj Baški, u kampu Škrila, zakazan za četvrtak 3.8. Novi termin trebao bi biti poznat uskoro.

Zabavni program u sklopu 64. Ribarskih dana u Puntu u petak 04.08. se otkazuje.

UPDATE: Zbog nepovoljne vremenske prognoze, kompletni program “Ribarskih dana” koji se trebao održati od 04.08. do 6.8.2023. se OTKAZUJE

UPDATE: “Sunday Jazz” koncert u izvedbi grupe “Vedran Ružić Trio” održat će se prema planiranom, 6.8.2023. u 21 sat, u Puntu na Trgu zahvalnosti.

VRBNIK

Zbog najave lošeg vremena otkazuje se koncert Kim Verson i klape Vejanke, najavljen za subotu 5.8.

Bude li dodatnih izmjena događanja najavljenih za predstojeće dane, dodat ćemo ih čim dobijemo informaciju.

error: Content is protected !!