FOTO Uz veliku podršku navijača i male nogometaše predstavljeni novi dresovi NK Vihor

Dio limitirane serije dresova već je našlo svoje nove vlasnike, a svi oni koji žele osigurati svoj primjerak to mogu učiniti na nizu događanja povodom obilježavanja stogodišnjice Kluba

Stara riva u Baški ove je srijede osvanula u bojama Vihora. Kompletan omladinski pogon i seniori skupa s njihovim trenerima u dresovima Vihora su krenuli sa SRC “Zablaće”, pješke prošli uz Velu plažu i kroz Bašku te zajednički stigli na Staru rivu. Prekrasno je bilo vidjeti najmlađe nogometaše koji su igrali na skraćenom terenu, druženje izvršnog odbora, članova Kluba i sponozora, a nakon toga i promociju novih dresova koje će bašćanski seniori ove sezone nositi u prvenstvenim utakmicama.

Okupljenima na Staroj rivi prvo se obratio predsjednik Kluba, Miroslav Hrgovčić, koji se osvrnuo na planove i ciljeve Kluba za ovu sezonu te svim prisutnim nogometašima poželio puno zdravlja i sreće u natjecanjima koji stoje pred njima. Potpredsjednik, Juraj Bonefačić, prisjetio se njegovog mandata izvršavanja funkcije predsjednika te uspjeha koji je Klub postigao u tom periodu, ali i problema s kojima se Klub susretao u prethodnim godinama.

Načelnik Općine Baška, Toni Juranić, bio je vidno zadovoljan ovako velikim odazivom malih nogometaša i simpatizera Vihora koji su se okupili, a ovom mu je prilikom poklonjen personalizirani dres Kluba s brojem 100 na leđima s nadom da će dolaziti i na domaće utakmice Vihora.

Mišel Budimilić i Marin Čubranić pritom su premijerno predstavili svoje navijačke pjesme “Vihor u srcu je mom” odnosno “U boji neba”, koje su odlično prihvaćene od bašćanske publike i navijača.

Dio limitirane serije dresova već je našlo svoje nove vlasnike, a svi oni koji žele osigurati svoj primjerak to mogu učiniti na sljedećim događanjima povodom obilježavanja stogodišnjice Kluba:

18. rujna u 19.00h – Izložba fotografija “Vihora” (i starih razglednica) prema izboru Boruta Mohara i predstavljanje nogometnih dresova iz kolekcije Mišela Budimilića u galeriji Zvonimir
22. rujna u 19.00h – Predstavljanje monografije NK “Vihor – 100 let našeg velog tecenja” autora Miroslava Pavlovića u galeriji Zvonimir
24. rujna u 16.30h – Nogometna utakmica veterana Vihora i veterana Hrvatske nogometne reprezentacije na SRC “Zablaće”

Novi dres Vihora (limitirana serija od 100 komada, izrađena povodom obilježavanja stogodišnjice Kluba) koji je klub napravio u suradnji s Alpas Hrvatska u prodaji je po cijeni od 50 Eura za članove, odnosno 60 Eura za nečlanove. Osim dresova, u prodaji su T-shirt (bijeli i crni) te polo majice (bijele i crne).

I na kopnu i na moru, vavik vjerni svom Vihoru, poručuju Bašćani.

Foto: Luka Tabako
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!