“Osvoji Crni Biser” ovoga vikenda u Puntu

Nedjelja je rezervirana za rekreativnu i sportsku biciklijadu, koja je namijenjena MTB trail ekspertima

Tijekom sljedećeg vikenda na području Punta održava se zbog kiše prethodno odgođena biciklijada “Osvoji Crni Biser”, koja već punih 12 godina okuplja ljubitelje biciklizma – kako čitavih obitelji rekreativaca, tako i MTB Trail expertima.

Subota, 08.10. rezervirana je za obiteljsku biciklijadu, a nedjelju, 09.10. na rasporedu su sportska i rekreativna biciklijada.

Prvih 100 sudionika na dan prijave biciklijade dobit će majicu biciklijade dok je za sve sudionike osigurana okrjepa na stazi i sendvič sa pićem pri završetku iste. Kotizacija iznosi 50,00 kn po osobi, dok djeca do 12 godina sudjeluju besplatno. Kotizacija se plaća prije starta a prijave su obavezne putem online obrasca.

Obiteljska ruta je namjenjena obiteljima sa djecom i vozit će se po asfaltnoj i laganoj makadamskoj podlozi u dužini staze od 18km. Djeca koja sudjeluju moraju imati roditeljsku pratnju.

Nedjelja je rezervirana za rekreativnu i sportsku biciklijadu. Rekreativna će proći 27 kilometara dugom stazom koja najvećim dijelom prolazi po makadamskoj podlozi, uz spust niz Put tri križa i atraktivne panoramske vidike. Sportska biciklijada je namijenjena MTB Trail expertima, a zbog zahtjevnosti i težine samih trailova ne preporučuje se početnicima i djeci.

Bicikle za sudjelovanje je moguće i iznajmiti i to u Bike Centru Krk. Svi detalji biciklijade i prijave dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!