FOTO Adrenalinski vikend u Bašku doveo bicikliste i atraktivne Porschee

Uspavano svibanjsko poslijepodne razbudilo je brujanje tridesetak automobila marke Porsche, koji su prošli kroz centar Baške

U Baški je proteklog vikenda uspješno održan Krk Bike Adrenaline Story, interaktivan doživljaj na dva kotača namijenjen svim iskusnim, ali i rekreativnim brdskim biciklistima, željnim uzbudljive vožnje i odlične zabave.

Tijekom dva dana, uz vođenu biciklističku turu od Baške do Vrbnika, brojni prijavljeni MTB entuzijasti, upoznali su prirodne posebnosti otoka te raznoliku gastronomsku ponudu. Zahvaljujemo svim sudionicima, volonterima te sponzorima nagrada za one najbrže – Zipline Edison, Restoran – Vinarija Nada i Wind Watersports.

Uspavano svibanjsko poslijepodne razbudilo je brujanje tridesetak automobila marke Porsche, koji su prošli kroz centar Baške. U sklopu svog proljetnog putovanja po Kvarneru, defile automobila Porsche Club Steiermark krenuo je iz Crikvenice prema Baški, vozeći pritom i dvadesetak sretnih učenika iz OŠ Baška koju su imali jedinstvenu priliku uživati u vožnji.

Za mnoge ljubitelje automobila, ovaj nesvakidašnji događaj odvio se na poziv počasnog predsjednika kluba, gospodina Helmuta Heubergera, velikog zaljubljenika u Bašku, u koju se vraća već više od četiri desetljeća. Prije nastavka proputovanja, uz predivan pogled na otok Prvić, austrijski gosti imali su priliku uživati u slasnim zalogajima koje je pripremila za njih Gostionica Bag. Susretljivost domaćina, oduševljenje prolaznika i čarobne vizure Baške siguran su poziv na novi susret.

error: Content is protected !!