Experience Crikvenica: Stiže biciklistički vikend

Ne propustite Kids Cro Race Demo i biciklističku vožnju s olimpijcem Kristijanom Đurasekom u Crikvenici

CRIKVENICA Pozivamo vas na Rivijeru Crikvenicu koja je u svibnju domaćin zanimljivog projekta Experience Crikvenica (Health&Outdoor), projekta koji povezuje zdravlje, zabavu, aktivnosti na otvorenom i zdravu gastronomiju. Sve to na lokaciji na kojoj nastaju vaše najzanimljivije uspomene.

Tri tematska vikenda donose zanimljiva i raznovrsna događanja besplatna za sve korisnike. Od 14. do 15. svibnja “dojurit” ćemo na kotačima jer nas čeka Biciklistički vikend. U subotu se od 10:30 sati spaja fizička aktivnost s digitalnom tehnologijom tijekom programa Kids Cro Race Demo. Djeca će, podijeljena u kategorije, voziti virtualne biciklističke utrke na trenažerima, a na velikome ekranu će biti prikazana animacija vožnje uz simulaciju ceste. Podjela nagrada je predviđena za 14:00 sati. Biciklistička tura by Kristijan Đurasek (centar Crikvenice – Tribalj – Selce – centar Crikvenice) vozit će se od 16:00 sati. Pod vodstvom hrvatskog biciklista olimpijca, prijavljeni će imati priliku uživati u crikveničko – vinodolskoj rivijeri na dva kotača. Prijava za Kids Cro Race Demo i Biciklističku turu by Kristijan Đurasek je moguća na linku (https://forms.gle/qKH3RsPPiDazP7S87)

Nedjelja je rezervirana za 8. XC maraton Crikvenica koji se vozi kroz crikveničko – vinodolsku rivijeru, a boduje se za XCM Kup Hrvatske 2022. Početak utrke je u 10,30 sati na Trgu Stjepana Radića. Utrka koja svake godine privuče više stotina ljubitelja biciklizma iz Hrvatske i drugih zemalja ima stazu A (67 km) i stazu B (47 km). Prijave su moguće do petka 13. svibnja stoga požurite! Podjela nagrada je predviđena za 16 sati. Više informacija na www.bkc.hr.

U drugom po redu tematskom vikendu (21. i 22. svibnja), spojit ćemo odgođeni Dječji sportski vikend i Vikend rekreacije. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu za djecu i odrasle. Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, namijenjen je veslanju i interpretativnoj šetnji u Jadranovu.

Nezaobilazan dio zdravog načina života jest i hrana, stoga će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150 kuna ili pet sljedova do 250 kuna. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu. Na svoje će doći svi gastroljupci, neovisno o tome vole li više meso, ribu ili povrće. Dođite i uživajte u rapsodiji okusa i mirisa.

A kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će se ustanove naše rivijere (Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce) pobrinuti za posebnu ponudu tretmana i usluga.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice Partneri: Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce, Biciklistički klub Crikvenica, Veslački klub „Jadran“ Rijeka, BK Bike Event, RG New Age, Atletico Team, OŠ Vladimira Nazora Crikvenica, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Cocktail Bar Balustrada Gastro partneri: Boutique hotel Esplanade, restoran Burin, hotel Crikvenica, konoba Karoca, restoran Rosalia (Heritage Hotel Stypia), konoba Trabakul u Crikvenici, restoran Domino u Dramlju te restoran Kantunić, konoba Riva i konoba Ulika u Selcu Pokrovitelji: Grad Crikvenica, ŽLU Crikvenica, Eko – Murvica d.o.o.

error: Content is protected !!