EPK Rijeka 2020.: ˝Posoljena kultura˝ udruge Termen ove srijede u Malinskoj

Zoran Majstorović trio i Krčki sopci tijekom programa izvoditi će tradicionalne lokalne – dubašljanske napjeve u suvremenoj jazz verziji sa preslice u sredini luke, kao i tradicionalne jazz standarde u njihovoj originalnoj interpretaciji.

U okviru programskog pravca ˝27 susjedstava˝, kao dio EPK Rijeka 2020., u Malinskoj će ove srijede biti otvoren program ˝Posoljena kultura˝ udruge Termen. Riječ je o programu koji u svom prvom dijelu obuhvaća eko galeriju na otvorenom uz sadnju stabala na Rajskoj cesti, dok je svečano otvorenje i preuzimanje vremenske kapsule od susjedstva Opatije na rasporedu u 13 sati u Galeriji sv. Nikole.

U nastavku slijede tri izložbe – u samoj galeriji, u Parku glavonožaca i na Rivi, a u centru Malinske bit će održano i predstavljanje murala. Od 13 do 15 sati u Malinsku će se vratiti i Jazz na Jazu. Zoran Majstorović trio i Krčki sopci tijekom programa izvoditi će tradicionalne lokalne – dubašljanske napjeve u suvremenoj jazz verziji sa preslice u sredini luke, kao i tradicionalne jazz standarde u njihovoj originalnoj interpretaciji.

Zbog jednog dijela programa u zatvorenom prostoru, organizatori mole sve zainteresirane da ponesu maske zbog trenutne epidemiološke situacije.

error: Content is protected !!