Dvije glazbene poslastice stižu u Kuću dubašljanske baštine

Koncert Damira Halilića Hala će se održati 07. kolovoza 2021. u Kući dubašljanske baštine, a 15. kolovoza publika će imati priliku uživati u vrhunskoj glazbi uz ČE BO BO, ČE NA NA

“Pozivamo vas da uživate u glazbi jednog od internacionalno najaktivnijih hrvatskih glazbenika i ujedno dobitnika prestižnih glazbenih nagrada, među kojima je i Porin, a njegovo ime je Damir Halilić Hal”, najavljuje Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica u najavi glazbenih događaja koji će obilježiti predstojeće nam dane.

Koncert Damira Halilića Hala će se održati 07. kolovoza 2021. u 20.30 sati u Kući dubašljanske baštine, sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama. S obzirom na ograničenje broja sudionika od max 50 osoba, potrebno je preuzeti besplatne ulaznice – maksimalno 4 po osobi – u Uredu TZO Malinska-Dubašnica, na adresi Obala 46, 51511 Malinska.

Na istom mjestu, u Kući dubašljanske baštine, svirat će se i u nedjelju 15. kolovoza. U sklopu Krk Island Sunday Jazz & World Music Festivala publika će imati priliku uživati u vrhunskoj glazbi uz ČE BO BO, ČE NA NA.

Preuzimanje besplatnih ulaznica odvijat će se prema istim pravilima, a potrebno ih je i ovoga puta predočiti na ulazu.

error: Content is protected !!