DVD Krk s najmlađim članovima razveselio stanare doma Mali Kartec

“Svi smo jako zadovoljni posjetom i jako nam je drago zbog ove priče koju smo započeli prije 3 godine, kad smo se i sjetili ove ideje – da napravimo čestitke i uz lijepe želje uveseljavamo naše najnemoćnije, koji su nam puno dali”

DVD Krk sa najmlađim članovima svog društva ovog je četvrtka bio u posjetu Domu za starije osobe “Mali Kartec”, gdje ih je dočekala gospođa Josipa Car, socijalna radnicam koja ih je već drugi put lijepo ugostila, skupa sa 20-tak stanara doma. Mali i veliki DVD-ovci su stanare doma posjetili poslije ručka, a dječica su ih čestitkama i lijepim željama dočekala u predvorju njihovog doma gdje su se svi zajedno podružili uz koju lijepu riječ, pa čak i pjesmu i ples!

“Svi smo jako zadovoljni posjetom i jako nam je drago zbog ove priče koju smo započeli prije 3 godine, kad smo se i sjetili ove ideje – da napravimo čestitke i uz lijepe želje uveseljavamo naše najnemoćnije, koji su nam puno dali. Sad je na nama da na neki način dajemo njima. Tako smo lijepo prijateljstvo sklopili da smo već u dogovoru kako ćemo im pomoći okititi njihov vrt, skupa sa našim velikim i malim vatrogascima, kako bi stvarali još uspomena i uveseljavali svojim posjetom one najstarije”, kaže predsjednik DVD-a Krk Mario Udina i dodaje:
“Kao predsjednik pohvalio bih djecu koja su svojom upornošću u vježbama uspjela postići treće mjesto na županijskom natjecanju, isto tako voditeljicu Dunju i Denisa. Samo mladi mogu održati kontinuitet društva te se stalno zalažemo kao DVD za mlade i kontinuirano primamo mlade vatrogasce”.
error: Content is protected !!