Darijo Vasilić i Robert Anton Kraljić podržali Zlatka Komadinu u kandidaturi za župana

Zlatko Komadina zahvalio se na iskazanoj podršci. Naglasio je da se radi o podršci dvojice iskusnih čelnika koji su se istakli u radu na svom području te da je upravo to razlog njegove podrške njima u nastojanju da ostvare još jedan mandat.

Predsjednik PGS-a i kandidat za gradonačelnika Grada Krka Darijo Vasilić i nezavisni kandidat za načelnika Općine Malinska – Dubašnica Robert Anton Kraljić pružili su danas u Valbiski na otoku Krku podršku predsjedniku Županijske organizacije SDP-a Zlatku Komadini u utrci za novi mandat.

Darijo Vasilić pohvalio je suradnju gradova i općina otoka Krka sa Zlatkom Komadinom i županijskom vlasti u prethodnim mandatima te napomenuo da se upravo tom suradnjom realiziralo mnogo kapitalnih projekata od iznimne važnosti za otočane. Posebno je istaknuo rad županije u području školstva, zdravstva i upravljanja pomorskim dobrom. Izgrađene su sve škole i sportske dvorane, uređuju se sve luke, lučice i rive poput Njivica, Punta, Omišlja, Malinske, Baške, Krka i Dobrinja, a u postupku realizacije su veliki EU projekti poput Ribarske luke u gradu Krku vrijedni 37 milijuna kuna i povezivanje otoka u Luci Baška.

– Župan je osoba koja svojom osobnošću i načinom rada okuplja oko sebe suradnike, načelnike, gradonačelnike i političke stranke te održava dobru atmosferu koja je temelj za realizaciju ovih značajnih kapitalnih projekata. Upravo radi toga građani otoka Krka na izborima 16.05. nemaju dvojbe i alternative: njihov izbor je Zlatko Komadina, kandidat koalicije SDP-PGS-IDS-HSU i HSS za župana Primorsko – goranske županije, kazao je tom prilikom Vasilić.

Robert Anton Kraljić, nezavisni kandidat za načelnika Općine Malinska – Dubašnica predstavio je projekte koji su kroz protekla dva mandata, u suradnji sa županijom i Gradom Krkom, realizirali na području svoje nadležnosti. Pritom je posebno spomenuo suradnju u Komunalnom društvu Ponikve i realizaciju projekta prikupljanja, odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda kao i uređenja lučica i luka. -Siguran sam da će se suradnja nastaviti u sljedećem razdoblju i upravo radi uspješne provedbe svih započetih projekata dajem podršku Zlatku Komadini za župana u sljedećem mandatu, izjavio je Kraljić.

Zlatko Komadina zahvalio se na iskazanoj podršci. Naglasio je da se radi o podršci dvojice iskusnih čelnika koji su se istakli u radu na svom području te da je upravo to razlog njegove podrške njima u nastojanju da ostvare još jedan mandat. Ukazao je da je realiziranim projektima u područjima županijske nadležnosti uveden nad standard. -Zlatni otok primjer je dobre suradnje općina i gradova i primjer podrške lijevo – centrističkoj opciji predvođene SDP-om, istaknuo je aktualni župan.

error: Content is protected !!