Dan Grada Krka: Večeras na jogu drive-in koncert krčkih bendova

Svirat će lokalne glazbene snage poput Buca i Kalašnjikova, Eni i Vjeko Banda ili Don Demižon & Ego3Pizza

Nakon otvorenja izložbe Emanuele Lekić, program organiziran u povodu proslave Dana Grada Krka nastavlja se ove subote, 06. lipnja 2020., od 20 sati i to drive-in koncertom krčkih bendova na boćalištu Sportsko-rekreacijskog centra Josip Uravić Pepi. Ovu koncertnu poslasticu s lokalnim glazbenim snagama, poput Buca i Kalašnjikova, Eni i Vjeko Banda i Don Demižon & Ego3Pizza, publici donosi Udruga Kreativni Krk u suradnji s Gradom Krkom i Centrom za kulturu Grada Krka.

Drive-in koncept predstavlja svakako zanimljiv i jedinstven pristup organiziranju glazbenih događanja u općepoznatim okolnostima. S obzirom na situaciju, organizatori pozivaju na odgovorno ponašanje, uz napomenu kako ove godine neće biti organizirana ugostiteljska ponuda.

Dodajmo tome da će se koncertni program moći pratiti uživo, s obzirom na mogućnosti livestreama, i to putem Facebook profila Kreativnog Krka ili slušati na programu Radija OK. Osim toga, koncert će biti sniman, a kasnije i reproduciran na Youtube kanalu Kreativnog Krka.

Izvor: Grad Krk

error: Content is protected !!