Bogatim programom Općina Punat slavi svoj dan – Andrinju 2023.

Puntare i njihove goste očekuje bogat program koji će trajati čitavih tjedan dana, uz niz sportskih, glazbenih i kulturnih događanja

U četvrtak 30. studenog Općina Punat slavi svoj dan – Andrinju 2023. Tim povodom mještane i njihove goste očekuje bogat program koji će trajati čitavih tjedan dana, s početkom već 26. studenog, kada je na rasporedu Kup Andrinja – natjecanje u udičarenju s obale, zatim Turnir u malom nogometu u PŠ Punat te naposlijetku monodrama “Disco baba” Arijane Čulina od 19 sati u Narodnom domu Punat.

U srijedu, 29. studenog u Galeriji Toš na rasporedu je promocija knjige “Stare kuntrade – Punat i Stara Baška”, a vrhunac proslave na rasporedu je upravo u četvrtak 30. studenog. Već od 8 sati u dvorani PŠ Punat starta Turnir osnovnih škola u futsalu, a nakon Svečane mise, u 19 sati u Narodnom domu u Puntu počinje Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Punat.

U petak, 1. prosinca u PŠ Punat održat će se proslava 50 godina postojanja Kulturno-umjetničkog društva Punat i promocija knjige “Tanci otoka Krka”, s početkom u 19 sati. Dan kasnije, u subotu 2. prosinca od 20 sati u PŠ Punat na programu je i koncert Los Caballeros.

Program Andrinje 2023. završava 3. prosinca turnirom u boćanju “Andrinja” i MTB utrkom Enduro Punat 2023. u organizaciji brdsko-biciklističkog kluba Mirakul.

error: Content is protected !!