Početak rujna u Puntu i Baški u znaku sporta, zabave i kulture

Ljubitelje aktivnog odmora i ovoga četvrtka očekuje još jedna u nizu uvijek popularnih Local Bike tour biciklističkih tura.

Početak rujna na otoku Krku bit će u znaku sporta i zabave. U Puntu i Baški nastavljaju se Local Bike tour biciklističke ture, a tu su i već dobro poznate, popularne Štorije z Bodulije, kao i izložbe. Evo programa:

LOCAL BIKE TOUR – PUNAT

Ljubitelje aktivnog odmora i ovoga četvrtka očekuje još jedna u nizu uvijek popularnih Local Bike tour biciklističkih tura. Do dvadesetak prijavljenih sudionika provest će dan u razgledavanju pojedine destinacije, njene prirode i poznatih kulturnih i povijesnih lokacija, a sve to na vjerojatno najpopularnijem prijevoznom sredstvu otoka Krka – biciklu! Biciklistička tura je prilagođena obiteljima i svim uzrastima, uz poštivanje svih mjera sigurnosti uslijed trenutne epidemiološke situacije. Sudionici voze na vlastitu odgovornost uz obavezno nošenje zaštitne kacige.

PUNAT 3.9.2020.
Dužina: 24km
Uspon: 450m
Tijek ture: Punat – Kornić – Lakmartin – Muraj – Kampelje – Misučajnica – Kuka – Kalabrinj – Tri križa – Punat
Start: ispred ureda TZO Punat u 9:00h (okupljanje 8:30h)

Prijave i dodatne informacije: info@tzpunat.hr, +385 (0)51 854 860

IZLOŽBA 60 GODINA RIBARSKIH DANA – PUNAT

U galeriji TOŠ može se razgledati izložba fotografija iz 2018. godine, postavljena prilikom obilježavanja 60 godina Ribarskih dana u Puntu.

Radno vrijeme galerije:
ponedjeljak – subota
11:00 – 13:00 sati
Izložba ostaje otvorena do 5.9.2020.
 ŠTORIJE Z BODULIJE – BAŠKA

srijeda, 2.9., Palada (ispred trgovine Vindija), 20:00h

Rezervirajte i ovu srijedu za Štorije z Bodulije! Duga tradicija klapske glazbe na otoku Krku i ove je godine predstavljena na potpuno novi način, kroz ‘storytelling’ (pripovijedanje). Posjetitelji mogu uživati u kratkim skečevima kroz koje će Kumpanija Štorije iz Punta, uz pomoć klape Zvonimir, ispričati autentičnu štoriju otoka Krka!

LOCAL BIKE TOUR: BAŠKA
srijeda, 9.9., start: 9:00h

Za ljubitelje aktivnog odmora, 9. rujna vozi se druga po redu Local Bike Tour biciklistička tura u Baški. Ruta Local Bike Tour: Baška nije primjerena za najmlađe. Obavezno imati dovoljno vode sa sobom, kacigu, zračnicu, pumpu i ispravan bicikl i dobru volju. Broj sudionika je ograničen, stoga nemojte čekati i svoju prijavu pošaljite već danas!

Dužina: 24km
Ukupni uspon: 560m
Tijek ture: Baška – Zarok – Draga Bašćanska – Portafortuna – Mjesečev Plato – Baška
Start: ispred Heritage Hotela Forza (okupljanje u 8:30h)
Prijave i dodatne informacije: info@visitbaska.hr

Sudionici voze na vlastitu odgovornost.

error: Content is protected !!