BAT i PCR testovi na COVID-19 od subote se provode i u Baški i Malinskoj

BAT nalaze se čeka 15 minuta, izdaju se na engleskom jeziku te su vjerodostojni za međunarodna putovanja. PCR nalazi od licenciranog laboratorija bit će izdani unutar 24h putem službenog emaila

Nakon Krka, Vrbnika i Omišlja, BAT i PCR testovi na COVID-19 od ovog vikenda dostupni su i u Baški i Malinskoj.

TZ općine Baška je u suradnji sa zdravstvenom ustanovom CROMEDIC AMBULANCE osigurao dodatno mjesto na Krku za provođenje testiranja na COVID 19. U prostorima Osnovne škole Fran Krsto Frankopan, Područne škole Baška, Zvonimirova 120, 51523 Baška bit će moguće od 19. lipnja svakim danom od 09 do 13 i 17 do 21 sat napraviti brzi antigenski (BAT), ali i PCR test.

Na testiranje se nije potrebno naručiti, ali se podaci potrebni za izdavanje nalaza mogu unaprijed ispuniti putem linka na webu ili QR koda koji se nalazi na stranicama TZO Baška i na samom testnom mjestu.

Suradnju sa Cromedic Ambulanceom dogovorila je i Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica, a uzorkovanje na COVID-19 u Malinskoj će se odvijati u prostorima Sportske dvorane svakim danom od 9 do 13 i od 17 do 21 sat.

U subotu, 19.06.2021., će se testiranja iznimno zbog održavanja Međunarodnog natjecanja u karateu odvijati samo u popodnevnom terminu, a od nedjelje, 20.6.2021., u oba termina prema  rasporedu.

Nalaz brzog testiranja se čeka do 15 minuta te se izdaje na engleskom jeziku, isti je vjerodostojan za međunarodna putovanja. Nalaz se šalje putem maila, ali se može zatražiti i printani nalaz na samoj lokaciji testiranja. Nalaz PCR testiranja izdaje se unutar 24h putem e-maila. Cijena brzog antigenskog testa je 150 kn, PCR testa 750 kn. Plaćanje je moguće gotovinski na licu mjesta, kreditnim i debitnim karticama.

Prethodna najava za testiranje također nije potrebna ali se podaci potrebni za izdavanje nalaza mogu unaprijed popuniti putem QR koda na stranicama TZ-a, direktno na lokaciji testiranja ili na web stranici www.cromedic.com.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefonski broj Cromedic centrale 01/209 80 00 ili 091/ 209 82 22 ili doctor@cromedic.com.

error: Content is protected !!