Flow2glow Yoga – besplatna ljetna joga u Baški, Omišlju i Njivicama

Treninge joge, na hrvatskom i engleskom jeziku, održava licencirana učiteljica joge Tatjana Hulak

Najbolji način za započeti sunčani ljetni dan? Vježbanje joge, naravno.

Izdvojite vrijeme samo za sebe i uz lagane vježbe istezanja i tehnike disanja opskrbite svoje tijelo kisikom, revitalizirajte ga i krenite odmorni u svoju svakodnevnicu. U savršenom morskom ambijentu, ugodnom društvu te uz stručnu pratnju pridružite se besplatnim joga treninzima na otvorenom koje organiziraju Turistička zajednica općine Baška i Turistička zajednica općine Omišalj, u suradnji sa Flow2Glow joga.

Besplatni treninzi joge namijenjeni su i prilagođeni svima, bez obzira na dob ili fizičku kondiciju, a sve što trebate za sudjelovanje su prostirka i udobna odjeća. Program se sastoji od učinkovitog opuštanja, fizičkih vježbi (asana) i vježbi disanja (pranajame), koje svakom vježbaču omogućuju dodatno povećanje vlastite tjelesne energije, veću gipkost i izdržljivost, kao i regeneraciju na fizičkoj i mentalnoj razini.

Treninge joge, na hrvatskom i engleskom jeziku, održava licencirana učiteljica joge Tatjana Hulak.

Mjesto održavanja: Baška, Vela plaža (ispred hotela Zvonimir)
Raspored: utorak i četvrtak, 08.00 – 09.00

Mjesto održavanja: Omišalj, park ispod hotela Adriatic
Raspored: petak od 08.00 – 09.00

Mjesto održavanja: Njivice, Plava terasa
Raspored: ponedjeljak i srijeda, 08.00 – 09.00

Obavezna je upotreba vlastite prostirke i pridržavanje trenutnih epidemioloških mjera HZJZ. Sudjelovanje je besplatno, a program je sponzoriran od Turističke zajednice općine Omišalj i Turističke zajednice općine Baška.

error: Content is protected !!