Vikend na Dobrinjštini u znaku pučke fešte i trail utrke

Tijekom utrke, na sat vremena zatvorit će se za sav promet cesta od restorana Žal pa do pseće plaže u Klimnu zbog sigurnosti sudionika

Na području Općine Dobrinj ovoga se vikenda spremaju dva atraktivna događanja.

U subotu, 25.11. od 20 sati u Društvenom domu u Sužanu starta pučka fešta povodom blagdana Gospe od zdravlja, uz nastup grupe Venus.

Dan kasnije, u nedjelju 26.11. Triatlon klub Rival u suradnji sa Udrugom sportske rekreacije Kivna-Klimno i Turističkom zajednicom Općine Dobrinj organizira trail utrku 7 km sa startom u Klimnu. Okupljanje i start je na rivi od 10:30 sati, potrebno je doći i pola sata ranije, a prijave se vrše isključivo online, OVDJE.

Kotizacija od 8€ se plaća na licu mjesta, te obuhvaća i okrijepu.

Prigodne medalje čekaju sve sudionike, uz nagrade po kategorijama za najbolje rezultate. Dva poklon bona po 50€ iskoristivih u Trgovinama Krk osigurana su kao glavna nagrada za najbržeg trkača i najbržu trkačicu.

S obzirom da Udruga sportske rekreacije Kivna inače promovira i cjelogodišnje kupanje tako i ovog puta poziva najhrabrije trkače i trkačice da se okupaju u moru nakon utrke.

Tijekom utrke, na sat vremena zatvorit će se za sav promet cesta od restorana Žal pa do pseće plaže u Klimnu zbog sigurnosti sudionika.

error: Content is protected !!