Malinskarske noći inovativnije no ikad: 360° koncert sa plutajućeg pontona rasplesat će čitavu rivu

“Riva nam je velika, a pozornica će tako biti vidljiva sa svih njenih dijelova i ne bi se trebale stvarati gužve”, kaže nam Daniel Manzoni, direktor TZ-a Malinska.

Malinskarske noći kao tradicionalna ljetna manifestacija održat će se ove godine u malo drukčijem, ali nimalo manje zabavnom izdanju. Poštujući sve mjere opreza, predstavljen je dvodnevni program u kojem možete bezbrižno uživati s jedne od mnogih terasa ugostiteljskih objekata u centru Malinske.

I u petak i u subotu na terasama ugostiteljskih objekata “bez struje” će nastupati klape, odnosno glazbeni sastavi, a centralni dio proslave bit će 360° koncert Infinity banda koji će se po prvi puta u Malinskoj održati – s mora!

“S obzirom na okolnosti razmišljali smo kako bi mogli održati koncert bez gužve i ideja je pala da pozornicu napravimo na plutajućem pontonu, na moru u centru Malinske. Riva nam je velika, a pozornica će tako biti vidljiva sa svih njenih dijelova i ne bi se trebale stvarati gužve”, kaže nam Daniel Manzoni, direktor TZ-a Malinska. Osim što će bend biti vidljiv sa svih strana malinskarske rive, i ozvučenje će biti tako postavljeno da se koncert može pratiti iz čitavog centra Malinske.

“Ideja je da se ljudi zabave, da sjednu u kafiće i restorane u centru Malinske i uživaju u glazbi. Naravno, postavit ćemo i dodatne znakove upozorenja za držanje propisanog razmaka i odgovorno ponašanje”, dodaje Manzoni.

Čitav program donosimo u nastavku:

24.07.,PETAK

20:00 – 22:00 – promenadni nastupi na terasama ugostiteljskih objekata u centru Malinske uz prezentaciju tradicionalnih klapskih napjeva Kvarnera i hrvatske zabavne glazbe
Nastupaju: Klapa RAŠKETA, Klapa INTRIGA & Trio ASI

25.07.,SUBOTA

20:00 – 22:00 – promenadni nastupi na terasama ugostiteljskih objekata u centru Malinske uz prezentaciju tradicionalnih klapskih napjeva Kvarnera i hrvatske zabavne glazbe
Nastupaju: Klapa ZVONIMIR & Trio ASI

22:00 – 24:00 – INFINITY band 360° – doživite iskustvo koncerta sa pogledom sa svih strana, kada cijela riva postaje raspjevano gledalište i plesni podij!

error: Content is protected !!