4 novooboljele osobe danas u PGŽ-u, nitko od njih nije s Krka

Tijekom jučerašnjeg dana u PGŽ-u nije bilo preminulih osoba od COVID-19 bolesti

Danas su u PGŽ-u 4 novooboljele te 19 ozdravljenih osoba, dok je broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ smanjio na 96.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 575 uzoraka briseva. Udio pozitivnih osoba unutar broja laboratorijski obrađenih testova danas iznosi 0.7%.

Prema podatcima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 iznosi 11. Na respiratoru se nalazi jednaki broj pacijenata kao i jučer, dakle 2. Tijekom jučerašnjeg dana u PGŽ-u nije bilo preminulih osoba od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva u PGŽ-u je zbog rasta broja hospitaliziranih osoba te smanjenja broja aktivnih slučajeva danas porastao u odnosu na jučer te iznosi 11.45%.

Dvoje oboljelih su sa područja Crikveničko-vinodolske rivijere, te po jedna iz Rijeke i riječkog prstena te područja Liburnije. Troje pripadaju mladim kontigentima stanovništva, a jedna osoba radno aktivnoj populaciji.

error: Content is protected !!