[VIDEO] Plavo-zelena liga: s Junuzovićem putujemo svijetom, gosti iz Vinodola i Naprijeda

U emisiji o regionalnom nogometu TV Novineta možete vidjeti najzanimljivije trenutke sa sedam utakmica

U 28. emisiji Plavo-zelena liga u studiju smo ugostili dokapetana Vinodola Zorana Lenca i kapetana Naprijeda Maura Cianija koji će u subotu odmjeriti snage na derbiju začelja na Bahalinu. Nakon prve polovice jesenskog dijela prvenstva 3. HNL Zapad analizirao je Marinko Buljat koji je u nepunu godinu dana uskočio u kriznim trenucima na klupu Vinodola.

Pogledajte u emisiji od koja dva kluba je Buljat očekivao više, gdje vidi prijetnju za Crikvenicu, zašto hvali Novigrad i Buje. Krenite s nama na nogometno putovanje svijetom, od Slovenije, Rusije, Kazahstana, Uzbekistana, Koreje, Iraka i Omana. Glavni lik naše priče je napadač Krka Edin Junuzović koji je u karijeri igrao protiv Aršavina, Timoščuka, a u Europskoj ligi stao je nasuprot zvijezda Fulhama.

U emisiji o regionalnom nogometu TV Novineta možete vidjeti najzanimljivije trenutke sa sedam utakmica: Crikvenica – Grobničan, Pazinka – Vinodol, Cres – Rudar, Opatija – Varaždin, Rijeka – Orijent (juniori) te Rijeka – Jesenje (malonogometni kup) i Rijeka – Škurinje (2. malonogometna liga).

error: Content is protected !!