VIDEO “Nebo suncem zlati polja vrbnička”: Premijerno predstavljen spot PGŽ-a “Zavičaju tebi”

Materijal za spot sniman je na lokacijama Kaštela Drivenik, Staroga grada Ledenice, Kaštela u Krku, Dvorca Stara Sušica, Manastira Gomirje i Dvorca Severin na Kupi, zatim na Košljunu i na posljednjoj lokaciji u dvorcu u Kraljevici.

Premijerno je predstavljen spot za svečanu pjesmu Primorsko-goranske županije. Spot je proteklih mjeseci sniman na atraktivnim lokacijama frankopanskih kaštela uključujući nekoliko krčkih lokaliteta, u okviru najvećeg kulturnog projekta Primorsko-goranske županije, Putovima Frankopana.

Na projektu su redom radili vrsni stručnjaci u svojim poljima: Elvis Stanić zaslužan je za sjajnu glazbenu obradu pjesme, Juraj Zigman potpisuje prekrasne, Frankopanima motivirane kostime, Mia Negovetić odlično se snašla u ulozi Ane Katarine Frankopan, a u stopu je prati jednako dojmljiv mladi glumac Petar Baljak kao Petar Zrinski. Redateljska i produkcijska palica pripala je mladim kreativcima iz Kastva, Lumiere produkciji koju čine redatelj Artem Dushkin i snimatelj Mateo Jurčić, uz vrijednu pomoć asistentice Mare Prpić.

Materijal za spot sniman je na lokacijama Kaštela Drivenik, Staroga grada Ledenice, Kaštela u Krku, Dvorca Stara Sušica, Manastira Gomirje i Dvorca Severin na Kupi, zatim na Košljunu i na posljednjoj lokaciji u dvorcu u Kraljevici, uz  40-ak kostimiranih statista iz srednjovjekovnih udruga posvećenih Frankopanima.

Kako je bilo na snimanju možete pogledati ovdje, a finalni rezultat pogledajte u nastavku.

error: Content is protected !!