Velika materijalna šteta: Provaljeno u župnu kuću u Njivicama, lopovi opljačkali i župnikov stan

“Krim policija Rijeka i Policijska uprava Krk obavili su detaljno kriminalističko vještačenje i pokrenuli istragu te vjerujemo da smo veoma blizu počinitelju ovako besramnoga i gnjusnog čina”

Župna kuća u Njivicama našla se jučer u kasnim jutarnjim satima na meti provalnika, koji se pritom nisu zadržali samo na krađi nego su iza sebe ostavili i veliku materijalnu štetu.

“Daje se na znanje i upozorenje svim mještanima da je dana 29. lipnja 2021. u kasnijim jutarnjim satima provaljeno u župnu kuću u Njivicama. Lopovi su opljačkali i župni ured i župnikov stan te počinili veliku materijalnu štetu u i na kući samoj”, objavio je njivički župnik, velečasni Josip Vidas.

“Ujutro sam išao na proslavu Petrove u Gabonjin i kad sam se oko 14 sati vratio imao sam što vidjeti. Nasilno su ušli kroz prozor, razbili unutarnja vrata, ukrali zlato, nešto novca, stvari… Koliko čujem, to je samo jedna od niza krađa na ovom području posljednjih dana”, upozorava velečasni Vidas.

“Krim policija Rijeka i Policijska uprava Krk obavili su detaljno kriminalističko vještačenje i pokrenuli istragu te vjerujemo da smo veoma blizu počinitelju ovako besramnoga i gnjusnog čina”, dodaje župnik.

Foto: Ilustracija
error: Content is protected !!