65. Ljetne priredbe: Komedija Ja, trudnica

Ova urenebesna komedija s trudovima, čiju režiju potpisuje Jan Kerekeš, donijet će neobičnu ljubavnu priču koja započinje korištenjem testa za trudnoću, zahuktava se pogrešnim riječima podrške, no uz velika previranja ipak ima sretan završetak

Nastavak dramskog programa 65. Ljetnih priredbi, donosi novu komediju Ja, trudnica nastalu u produkciji Kerekesh teatra, a koja će se održati u utorak, 06. srpnja 2021. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 70 kuna.

I, kad će djeca; jeste li trudni; radite li uopće na tome; gdje je zapelo…, samo su neka od pitanja koja se ne postavljaju, no, unatoč tome, glavna h protagonistkinja predstave sluša svakodnevno. Ova urenebesna komedija s trudovima, čiju režiju potpisuje Jan Kerekeš, donijet će neobičnu ljubavnu priču koja započinje korištenjem testa za trudnoću, zahuktava se pogrešnim riječima podrške, no uz velika previranja ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onog što slijedi na kraju sve drugo postaje nevažno, iako onaj koji tvrdi da trudnoća predstavlja blaženo stanje, sigurno nije bio žena! Ovu trudničku priču, prema tekstu Đine Jakir, ispričat će Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš.

S obzirom na trenutne epidemiološke prilike, organizatori mole da se ulaznice za kazališne predstave kupuju na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, J. J. Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata, a sve kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi na blagajni (tj. ulazu) Scene Zidine. U suprotnom, ulaznice se, ali samo iznimno, mogu rezervirati telefonom na 051 220 041. Također, potrebno je voditi računa o tome kako će broj ulaznica biti ograničen s obzirom na smanjeni broj mjesta, radi provođenja epidemioloških mjera.

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju već tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk, Turistička zajednica Grada Krka i Vinarija Katunar.

error: Content is protected !!