UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Netko je usred Baške postavio zamku. Posljedice su strašne, a moglo je završiti i gore

Fotografije prenosimo kao upozorenje i apel da se ovakvo što nikada više ne ponovi

Koliko daleko ide ljudska glupost najbolje govori slučaj iz Baške, gdje je jedna kućna mačka, ni kriva ni dužna, punih 12 dana trpjela strašne bolove nakon što je uhvaćena u nelegalno postavljenu zamku. Upozorenje njenog vlasnika Tomislava Đordića prenosimo u cijelosti:

“(…)Ovo što se dogodilo moram podijeliti sa svima, zbog sebe, a i zbog svih drugih. Moja mačka, kućni ljubimac, uhvatila se u klopku koja je zakonom zabranjena, i tako je provela 12 dana, sa potpuno prelomljenom prednjom nogom. Ono što je stravično jest da je netko postavio klopku u Zvonimirovoj ulici, pored same ceste.

U klopku se moglo uhvatiti nečije dijete, pas ili evo moja mačka, koja nikad nikome nije napravila ništa loše. Drugo što je monstruozno je to da taj netko postavi klopku i 12 dana ne provjeri je li uhvatio to što je planirao – da imamo imalo ljudskosti barem bi skratili muke jadnoj životinji. Ovako sam ja pukom srećom nakon 12 dana i noći vlage, bure i niskih temperatura, bez hrane i vode naletio na svoju mačku i spasio ju od već sigurne smrti. Obavještavam da su slike UZNEMIRUJUĆE”, kaže Tomislav.

Fotografije prenosimo i mi, kao upozorenje i apel da se ovakvo što nikada više ne ponovi.

 

error: Content is protected !!