Novi termini glazbenih radionica na Krku zbog novih epidemioloških mjera

Svakako bi voljeli posebno istaknuti da ovo nije odustajanje od glazbenih radionica ni na koji način, niti će biti bez obzira na razvoj situacije.

Iznenađenje koje to nije – tako bi u najkraćim crtama glasio presjek događanja i ‘novog normalnog’ koje se još jedan put umiješalo u planove svih nas, pa i Udruge Muzika u koracima – MooK. Imajući prvenstveno na umu zdravlje i sigurnost svih sudionika, najavljene glazbene radionice MooK-a koje su uskoro trebale startati na Krku odgođene su na najranije 21.12.2020.

“Mišljenja smo da su mjere opravdane i sasvim razumne, te u ovim zaista teškim vremenima predstavljaju jedan od načina povratka u neku bolju, kontroliraniju i zdraviju blisku budućnost.

Svakako bi voljeli posebno istaknuti da ovo nije odustajanje od glazbenih radionica ni na koji način, niti će biti bez obzira na razvoj situacije. Naša predanost i odlučnost najbolje se očituje u osnovnoj ideji i viziji udruge koja stoji iza ovako koncipiranih glazbenih radionica. Udaljenost od većih urbanih središta ne smije stajati na putu razvoja pojedinca i stoga treba stvoriti uvjete i planirati obrazovne intervencije kako bi svakom pojedincu bilo omogućeno razvijanje vlastitih potencijala. Svatko može osjetiti glazbu raznim osjetilima, kvalitetno i aktivno razvijati vlastite vještine i interese ako mu je pružen holistički pristup obrazovanju implementacijom sadržaja iz različitih područja, a program individualiziran prema njegovim afinitetima, kompetencijama i sposobnostima.

I stoga, neizmjerno hvala svima koji su do sad već prepoznali ovakve naše napore i svima onima koji će ih tek prepoznati i prijaviti svoje najmlađe ili sebe na neku od naših glazbenih radionica. Svi oni koji su se već prijavili biti će kontaktirani za daljnji dogovor od strane njihovog mentora, a svi ostali koji se mogu pronaći u ponuđenim glazbenim radionicama te imaju volje i želje za jedinstvenu glazbenu edukaciju koju pružamo, mogu se i dalje prijavljivati preko naših web stranica za odabrane radionice koje za sada počinju s malom odgodom: 21.12.2020.

Kompletan program svih glazbenih radionica, kurikulum te sve uvjete pohađanja za iste možete pronaći na našim web stranicama: muzikaukoracima.hr/glazbene-radionice

 

Iznimno važno je naglasiti:

  • Za pohađanje nije potrebno predznanje.
  • Programi glazbenih radionica počinju krajem prosinca 2020.
  • Trajanje programa glazbenih edukacija do kraja svibnja 2021.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu pronaći na web stranicama udruge: muzikaukoracima.hr odnosno, pozivom ili pisanjem na dolje navedene brojeve telefona i e-mail adrese.”

 

KONTAKT

Udruga Muzika u koracima – MooK

Brzac 97

51 500 Krk

error: Content is protected !!