Uskršnji sajam u PŠ Vrh: U pola sata prodana većina proizvoda!

Prihod od prodaje će iskoristiti za dovršetak izgradnje staklenika u Mediteranskom vrtu, te za nabavku materijala za daljnju proizvodnju

U utorak, 26. ožujka, 2024. u dvorištu PŠ Vrh održan je Uskršnji sajam Učeničke zadruge „Busilak“. Pripreme i proizvodnja su trajale tjednima, a učenici i djelatnici su bili vrlo vrijedni i kreativni.

Naša učenička zadruga djeluje već šestu godinu, pod vodstvom učiteljica Sanje Novosel Grgurić i Marije Žužić, te svake godine priprema ekološke proizvode i ukrase, kroz razne kreativne radionice. Ove smo godine na sajmu ponudili filcane pisanice od ovčje vune, šarene piliće, pogačice, suhe keksiće, dekupažirane pisanice i staklenke punjene slatkim iznenađenjima. Također su se u ponudi našle i sadnice rajčica, bosiljka, mente, crvenog kupusa, koromača i peršina”, kaže Nina Klobučar, voditeljica škole i dodaje:

“Možemo zahvalno i sretno reći da je sajam bio vrlo uspješan jer se već nakon pola sata prodala većina ponuđenih proizvoda. Zahvaljujemo svim roditeljima na odazivu i dolasku, kao i našem ravnatelju Serđu Sambliću te kolegicama iz drugih škola. Prihod od prodaje ćemo iskoristiti za dovršetak izgradnje staklenika u Mediteranskom vrtu, te za nabavku materijala za daljnju proizvodnju”.

 

error: Content is protected !!