Uhvaćen Slovenac koji je kod Dobrinja ukrao jet ski i pokušao ga potopiti

Nastala oštećenja na skuteru procijenjena su na oko 4650 eura

Podnošenjem kaznenih prijava protiv 37-godišnjeg hrvatskog državljanina i 30-godišnjeg slovenskog državljanina za počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari dovršena su kriminalistička istraživanja koja su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Krk.

Policija 37-godišnjaka sumnjiči da je 20. ožujka prošle godine na području Viškova u ugostiteljskom objektu oštetio aparat za igre čime je vlasnike materijalno oštetio za oko 1245 eura.

Krčka je policija tijekom istraživanja utvrdila kako je osumnjičeni Slovenac u srpnju prošle godine na području Dobrinja bez dozvole odvezao skuter za more (jet ski) u vlasništvu 45-godišnjeg slovenskog državljanina te ga zatim pokušao potopiti.  Nastala oštećenja na skuteru procijenjena su na oko 4650 eura.

Proteklih mjeseci 30-godišnji Slovenac je bio nedostupan policiji i za njime je bila raspisana potraga te je u četvrtak, 9. ožujka, zaustavljen na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom izlaza iz Republike Hrvatske gdje su ga policijski službenici i uhitili te priveli u Policijsku postaju Krk na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, obojica osumnjičenika su po završetku istraživanja kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Foto: PU primorsko-goranska
error: Content is protected !!