Dani šparoga u Bistrou 9 bofora nikada nisu bili primamljiviji

Bruschetta sa šparogama, domaći ravioli s kravljom skutom, pršutom Žužić i šparogama, rižoto od brancina i šparoga, juha od šparoga, lungić s pancetom, mediteranskim biljem i šparogama – Dani šparoga u Bistrou 9 bofora nikada nisu bili primamljiviji

Proljeće se tiho ušuljalo u sve otočne pore i donijelo nam rapsodiju okusa na otočnim menijima: u bistrou 9 bofora, sklopu Marine Punat, ovoga tjedna započinju Dani šparoga.

Ljubitelji ove izuzetno kvalitetne namirnice, bez koje je proljeće na otoku potpuno nezamislivo, i ove će sezone moći uživati u poznatim, ali i nekim novim delicijama s prepoznatljivim okusom.

“Od petka, 17. ožujka u našem bistrou pripremamo poseban izbor jela sa šparogama. To su redom bruschetta sa šparogama, domaći ravioli s kravljom skutom, pršutom Žužić i šparogama, rižoto od brancina i šparoga, juha od šparoga, lungić s pancetom, mediteranskim biljem i šparogama”, poručuju iz 9 bofora, uz preporuku i za desert – hladnu tortu od pistacija i malina.

Dodajmo tome da su i standardne zvijezde cjelogodišnjeg menija, fritaja i šurlice, od sada također dostupni uz dodatak šparoga.

Bistro 9 bofora je otvoren svakodnevno od 8 do 22 sata, a petkom i subotom do 23 sata.


error: Content is protected !!