Uhvaćen dvojac koji je krao po Baški i Krku

Osim toga, drugoosumnjičeni 26-godišnjak se prilikom uhićenja policijskim službenicima lažno predstavio, odnosno dao im je na uvid tuđu putnu ispravu koju je koristio kao svoju

Krčka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad trojicom državljana Bosne i Hercegovine starosti 24 i 26 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Spomenuti se sumnjiče da su u utorak, 7. lipnja na plaži u Baški na otoku Krku otuđili ruksak s novčanikom i mobitelom u vlasništvu 25-godišnje hrvatske državljanke. Isto tako, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su prvoosumnjičeni 24 godišnjak i drugoosumnjičeni 26-godišnjak u nedjelju, 5. lipnja u hotelu u gradu Krku otuđili novčanik s pulta recepcije.

Materijalna šteta počinjenim kaznenim djelima cijeni se na oko 12 000 kuna.

Osim toga, drugoosumnjičeni 26-godišnjak se prilikom uhićenja policijskim službenicima lažno predstavio, odnosno dao im je na uvid tuđu putnu ispravu koju je koristio kao svoju.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

error: Content is protected !!