Udruga Srcem za Punat i ove je godine prikupila poklone za mališane u dječjim domovima

“Njihovo oduševeljenje je neizmjerno, a naše srce je time još veće. Još jednom VELIKO HVALA svim ljudima velikog i dobrog srca koji su učinili ovu akciju više nego uspješnom!”

Treću godinu za redom, Udruga Srcem za Punat uljepšala je predstojeće blagdane djeci u domovima za nezbrinutu djecu, ali i obiteljima slabijeg imovinskog stanja. U humanitarnoj akciji kroz studeni i početkom prosinca prikupljale su se donacije hrane, potrepština, odjeće i obuće za udrugu Betlehem, Domove Karmelićanki BSI za nezbrinutu djecu, i lovranski dječji dom Ivane Brlić Mažuranić.

Uz pomoć brojnih donatora, i ove je godine akcija uspješno provedena.

“Veliko HVALA svima koji su na bilo koji način pomogli u akciji “Srcem za djecu”, a posebno Mariolini koja je donirala 280kg tjestenine te Marini Punat koja je pripremila 80-tak slatkih paketa. Udruga Srcem za Punat i ove je godine razveselila najmanje i prikupila poklone za dječje domove u Lovranu, Karlovcu i Zagrebu. Njihovo oduševeljenje je neizmjerno, a naše srce je time još veće. Još jednom VELIKO HVALA svim ljudima velikog i dobrog srca koji su učinili ovu akciju više nego uspješnom!” poručuju iz Udruge Srcem za Punat.

error: Content is protected !!