U Punat stižu The Frajle – i premijerno će izvesti svoju novu pjesmu “Panonskom mornaru”

“Snimamo novi album te ćemo premijerno izvesti novu pjesmu “Panonskom mornaru” posvećenu Đorđu Balaševiću. Pjesma je izašla prije par dana i komentari su divni. Vidimo se da zajedno pjevamo i plešemo”, kažu The Frajle.

Na atraktivnoj open air poziciji uz more, na plaži Medane u Puntu, ove subote i službeno započinje ljetna glazbena sezona i to uz glazbeni hit regije – The Frajle. Frajle ili Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na stage se penju već ove subote, 5. lipnja od 21.30 sati i najavljuju vrhunski glazbeni show – s jednom posebnom premijerom.

“Jedva čekamo zasvirati u Puntu. Zaželjele smo se publike i koncerata, koncerti se nisu održavali, mislim da su nam svima falili. I publici i nama izvođačima. Mi smo bile vrijedne, pisale smo dosta u pauzi, snimamo novi album te ćemo premijerno izvesti novu pjesmu “Panonskom mornaru” posvećenu Đorđu Balaševiću. Pjesma je izašla prije par dana i komentari su divni. Vidimo se da zajedno pjevamo i plešemo”, kažu The Frajle.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim, OVDJE i na svim njihovim prodajnim mjestima, a bit će ih moguće kupiti i na ulazu. Broj karata je ograničen. Vidimo se u Puntu!

error: Content is protected !!