FOTO/VIDEO Programom “Škoj ili ne?” započelo obilježavanje Dana Grada Krka i Krčke biskupije

Glazbena komponenta povjerena je Maku Murtiću svjetski poznatom glazbeniku koji istražuje upravo muziku Mediterana, dok je za filmski dio zaslužan Dinko Čvorić-Doringo, vrsni snimatelj, fotograf i glazbenik

Na Trgu krčkih glagoljaša, programom “Škoj ili ne?” sinoć je započelo obilježavanje Dana Grada Krka i Krčke biskupije. Kroz storytelling odnosno pripovijedanje te dojmljivi video prilog Dinka Čvorića-Doringa i glazbenu podlogu s potpisom Maka Murtića, Alen Karabaić publiku je proveo kroz bogatu krčku povijest.

Priča o Krku ovoga je puta ispričana multimedijalno, a dugogodišnji vodič Alen Karabaić dugogodišnji vodič s publikom je podijelio priču od nastanka otoka, pa sve do današnjih dana – od Liburna i Mlečana do svih ostalih naroda koji su ovdje bili u prolazu ili su ostajali zauvijek.

Glazbena komponenta povjerena je Maku Murtiću svjetski poznatom glazbeniku koji istražuje upravo muziku Mediterana, dok je za filmski dio zaslužan Dinko Čvorić-Doringo, vrsni snimatelj, fotograf i glazbenik, s time da su ovu ideju zajednički iznjedrili Alen Karabaić, Laura Gržančić i Miodrag Žužić.

Program “Škoj ili ne” sljedećih će mjeseci gostovati i u drugim krčkim mjestima.

error: Content is protected !!