U Omišlju počinje drugi krug digitalnih edukacija „Miš u ruke“ za 50+ stanovnike

Radionice su besplatne, a jedini uvjet je da je zainteresirani prijavitelj dobi 50+ godina i da ima prebivalište na području općine Omišalj

Općina Omišalj u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Primorsko-goranske županije organizira drugi krug radionica digitalne edukacije „Miš u ruke“ za stanovnike dobi 50+.

Riječ je o radionicama koje su namijenjene svima koji žele naučiti: koristiti i pretraživati Internet, slati i primati e-mail, pisati dopise u Word-u, služiti se pametnim telefonima, prijaviti se i raditi u sustavu e-Građani itd. Ukratko, cilj je osposobiti naše sugrađane starije životne dobi za samostalan rad na računalu i za samostalno korištenje pametnih telefona.

“S provedbom drugog kruga radionica počinjemo 20. travnja u društvenom domu u Omišlju, i to 2 puta tjedno po tri školska sata (ukupno 30 sati). Radionice su besplatne, a jedini uvjet je da je zainteresirani prijavitelj dobi 50+ godina i da ima prebivalište na području općine Omišalj”, kažu iz Općine.

Prijave za pohađanje vrše se do 1. travnja na e-mail jelena.bigovic@omisalj.hr ili osobno u Upravni odjel Općine Omišalj. Sve informacije mogu se dobiti i pozivom na broj (051)661-983.

error: Content is protected !!