U Krk večeras stižu čak dvije zvijezde: Mia Dimšić i chef Ivan Pažanin

Krčanima će danas u svom food trucku osobno kuhati Ivan Pažanin, nakon što su već ranije imali priliku probati delicije direktno “iz kuhače” još jednog poznatog chefa – Damira Tomljanovića

Nakon sjajne francuske priče Nere Stipičević, na pozornicu na krčkoj rivi večeras, u ponedjeljak 20. lipnja u 21 sat stiže Mia Dimšić, a potom u 23 sata stage preuzima LED Performance – plesni show u izvedbi Trinity&Co studia iz Rijeke.

Na Veloj placi od 20 sati na rasporedu je nastup folklornog društva Kornić s tradicijskim krčkim plesovima, dok će Trg Kamplin ugostiti klapu Vinčace, pobjednike Festivala dalmatinskih klapa Omiš i Josu Butorca, pobjednika Melodija Istre i Kvarnera.

Dok Krk živi u znaku glazbe uz Krk Music Fest, na krčkoj rivi je u tijeku i Food Truck Festival koji će upravo večeras ugostiti i jednu od najvećih domaćih kulinarskih zvijezda. Krčanima će danas u svom food trucku osobno kuhati Ivan Pažanin, nakon što su već ranije imali priliku probati delicije direktno “iz kuhače” još jednog poznatog chefa – Damira Tomljanovića.

Dodajmo tome i da se oba festivala nastavljaju i sljedeća dva dana: već u utorak, 21.06. od 21:30 na stage na krčkoj rivi stiže The Croatian Pink Floyd Show, dok je srijeda rezervirana za MusiCool Fest – glazbeno-plesni spektakl plesnog centra RIS dance, pod vodstvom Ivone Brnelić.

error: Content is protected !!