U Kino Krk ovoga tjedna stiže drama “Udar sreće” i “Škola čarobnih životinja 2”

U Kino Krk ovoga tjedna stiže drama “Udar sreće” i “Škola čarobnih životinja 2”

Na programu Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) u petak, 09. veljače 2024. godine, s početkom u 19.30 sati, može se pogledati drama Udar sreće (Coup de chance) kultnog redatelja Woodyja Allena, za kojim u subotu, 10. veljače, u 10.00 sati, slijedi sinkronizirana obiteljska avantura Škola čarobnih životinja 2 (Die Schule der magischen Tiere 2) Svena Unterwaldta.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk, od siječnja ove godine, upravlja Udruga Kreativni Krk.

UDAR SREĆE
Redatelj: Woody Allen
Glumci: Lou de Laage, Niels Schneider, Anna Laik
Žanr: Drama
Trajanje: 96 min

Radnja romantičnog trilera UDAR SREĆE vrti se oko važne uloge koju sreća igra u svim našim životima. Fanny (Lou de Laâge) i Jean (Melvil Poupaud) na prvi pogled čine se idealnim bračnim parom: oboje su ostvarili profesionalne uspješne karijere, žive u prekrasnom stanu u elitnom kvartu u Parizu te su, čini se, još uvijek zaljubljeni kao i na početku svoje veze. Ali nakon što se Fanny igrom slučaja susretne s Alainom (Niels Schneider), svojim bivšim kolegom iz srednje škole, on ju doslovno obori s nogu. Uskoro se njih dvoje započnu viđati sve češće i sve se više zbližavati…

Originalni naslov: Die Schule der magischen Tiere 2
Dužina filma: 103 minuta(e)
Žanr: fantazija, obiteljski
Glumci: RINA RADMILOV, MARTA SIMIKIĆ, LORA SIMIKIĆ, JAN KOVAČIĆ, GORAN MALUS, NOA ZELENKO, MAGIC LEON, DRAŽEN BRATULIĆ, LANA BLAĆE
Redatelj: Sven Unterwaldt

SADRŽAJ
Ida i Benni pohađaju školu Winterstein, koja nije obično mjesto, i moraju se udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju.

Kazališne probe za veliku obljetnicu škole: Za redateljicu Idu dodjela uloga postaje tour de force jer vođa bande Helene preuzima glavnu ulogu za sebe, iako je sramežljiva Anna-Lena je skriveni talent – ​​kojeg ona skriva kako bi izbjegla rizik svojeg prijateljstva s Helene. Njezina čarobna životinja Caspar pomaže joj s trikom i sada se Anna-Lena mora natjecati protiv svoje prijateljice. Štoviše, Ida se također bori s Helene zbog Joa – Joina čarobna životinja, drski pingvin Juri, stvara još veći kaos. Kad se predstava uskoro otkaže jer se u školskom dvorištu pojave čudne rupe, čarobna zajednica mora ostati zajedno.

error: Content is protected !!