Marko Tolja obećao dobru zabavu na Krk Music Festu

U gradu Krku odvijaju se posljednje pripreme za omiljenu manifestaciju

Broje se posljednji sati do Svjetskog dana glazbe i početka Krk Music Festa u Gradu Krku, koji počinje u srijedu, 21. lipnja i traje do petka, 23. lipnja. Prilika je to za sve posjetitelje da besplatno uživaju u glazbenim i plesnim doživljajima poznatih glazbenika, plesnih skupina i u filmskim projekcijama. Glazbenoj manifestaciji će se danas pridružiti i Food Truck Festival, na čelu s Matom Jankovićem, s posebnom street food ponudom tijekom cijeloga ovoga tjedna.

Organizator KMF-a je Turistička zajednica Grada Krka, uz suorganizatore Grad Krk i Centar za kulturu Grada Krka. U bogatom glazbenom programu koji će se odvijati na najpoznatijim krčkim lokacijama nastupit će brojni izvođači, od Queen Sensation, čiji nastup sponzorira Valamar Riviera, do grupe Meritas i Marka Tolje, koji će nastupiti na glazbenoj večeri „Marko Tolja & Ensemble – Dear Mr. Sinatra“.

– Jako me veseli nastupati u Gradu Krku jer je uvijek dobra atmosfera, ljudi su opušteni, obilježavamo i početak ljeta i Svjetski dan glazbe. Mislim da je ovo prava glazbena uvertira u ljeto pred nama. Vjerujem da ćemo i publika i ja uživati u laganim ritmovima i pjevati zajedno, kao mnogo puta do sada i obećajem svima dobru zabavu – istaknuo je Marko Tolja, koji je uzbuđen i zato što broji sitno i do nove prinove u obitelji.

Osim Tolje, Queen Sensation i glazbenica iz grupe Meritas, tijekom festivala će nastupiti i Acoustic Project, Ricardo Luque i Amigos, Cabaret show, Kreativni Krk, DJ Sax,  Muzika u koracima, pjevački zbor mladih Josip Kaplan, kao i lokalna folklorna društva.

Cijeli program dostupan je na linku KMF 2023 .

error: Content is protected !!