Već prvog dana Festival sladoleda nadmašio očekivanja brojnih posjetitelja

Jučer su se brojni sladoledoljupci okupili u Njivicama i isprobavali zanimljive okuse omiljene slastice, a među šarolikom ponudim mogu se pronaći zaista maštoviti okusi. Svi izlagači nude jedan okus sladoleda po promotivnim cijenama

Jučer je u Njivicama u izvrsnoj ljetnoj atmosferi uz energičan nastup Grooversa službeno otvoren šesti Festival sladoleda – najslađi događaj ljeta. Ove se godine omiljena ledena poslastica može kušati na čak 17 punktova, a unutar tematskih icecream cornera smjestili su se ovogodišnji izlagači – aRoma Gelato experience, Pri suncu by Nina Šarić, Valle Losca, Ema ice cream i Di Mare desserts, dok Aminess Hotels & Villas sladoled poslužuju na čak šest punktova. Osim sladolednih cornera, u program Festivala uključili su se lokalni ugostitelji – Bourbon, Stric, Vijon, Passage, Fontana i Fratelli.

Jučer su se brojni sladoledoljupci okupili u Njivicama i isprobavali zanimljive okuse omiljene slastice, a među šarolikom ponudim mogu se pronaći zaista maštoviti okusi. Svi izlagači nude jedan okus sladoleda po promotivnim cijenama, odnosno nižima od onih redovnih, a kuglica se može kušati od 1.50 eura pa nadalje.

Duž cijele Rive i Lukobrana u Njivicama vlada prava festivalska atmosfera – scenografski elementi krase svaki kutak, a tematski ice cream corneri oplemenjeni su dekoracijama sladoledne tematike. Stilizirani korneti visine preko tri metra, glossy corner, šareni foto punktovi i ambijentalna rasvjeta stvaraju prizore koji oduševljavaju i male i velike. Ukratko, u Njivicama je ovaj tjedan sve u znaku sladoleda, a Mirna Sišul, koja je autorica vizualnog identiteta festivala, osmislila je i festivalske majice koje nose djelatnici na prodajnim punktovima.

Tijekom sljedećih šest dana festivala slijedi bogat cjelodnevni program u organizaciji TZO Omišalj koji će svakoga dana početi u jutarnjim satima, a tijekom cijelog dana trajat će promotivne ponude ugostitelja, a zabava je zagarantirana i za odrasle uz brojne performanse, nastupe i gastro corner s potpisom 100 Gusti Food trucka.

Iz programa valja izdvojiti kreativno – edukativne radionice u Kids corneru koje počinju svakoga dana od 10.00 sati i održavaju se u parku ispod Aminess Gaia Villas. U ovoj dječjoj oazi klinci i klinceze mogu se okušati u kreativnim radionicama poput izrade nakita, uživati u cirkuskom showu ili lovu na blago. U utorak i srijedu u 17.30 sati djeca mogu uživati u susretu sa sirenom na plaži ispod Kids cornera gdje se održava Little Mermaid Show. Svake večeri od 19.00 sati na Kids stageu Veya slijedi zabava za najmlađe – Kids disco, performansi uličnih zabavljača, Fire magic show i face painting. Neće nedostajati niti programa za odrasle jer su Aminess Hotels & Villas u Cabana baru pripremili Morning Affogato Experience, dok se u popodnevnim satima ondje može zabaviti cijela obitelj uz zanimljiv tematski program.

U danima koji slijede na festivalskoj pozornici nastupit će DJ Alex Sabattini u čijoj će playlisti posjetitelji uživati već danas, dok će u srijedu publiku zabaviti Šajeta s bandom, a prethodit će mu mađioničarski nastup za djecu – Jozo Bozo Show. U četvrtak nastupa Domenica, a u petak Gelato sisters. Vikend je rezerviran za zabavu uz Infinity band i Luku Nižetića koji će svojim nastupom zaključiti Festival sladoleda.

 

error: Content is protected !!